Peeling na pery

Počet výrobkov: 6

Pravidelná exfoliácia pier peelingom zabraňuje tvorbe suchej kožičky a vyhladzuje povrch pier. V našej Cosibella ponuke nájdete rôzne peelingy vrátane cukrových, ktoré potešia nielen intenzívnym ošetrujúcim účinkom, ale aj sladučkou chuťou! Už žiadne popraskané a suché pery!

Triedenie

Suché a popraskané pery je len veľmi ťažké prekryť rúžom, aby vyzerali elegantne. Rúž v prípade suchých pier zalieza do vrások a zvýrazňuje nedokonalosti. Predchádzajte týmto problémom a vyskúšajte peeling na pery, ktorý pokožku pier dokonale vyhladí, krásne zjemní a pripraví ju na aplikáciu produktov na pery.Scrub na pery obsahuje špeciálne zložky, ktoré pomáhajú odstraňovať odumreté bunky pokožky a zároveň ju regenerujú. Zanechávajú pokožku pier jemnú, na dotyk príjemne hladkú a hebkú a doslova vyzývajú k bozku!

Špeciálna starostlivosť o pery

Pravidelný peeling pier je rovnako dôležitý ako peeling pokožky tváre. Pamätajte však, že pokožka na perách je veľmi jemná a z tohto dôvodu na ňu neodporúčame používať klasické peelingy na tvár. Mohlo by tak dôjsť k podráždeniu a ich zložky môžu mať nepriaznivé zdravotné účinky v prípade ich konzumácie.Preto by ste mali používať špeciálne peelingy na pery s jemným zložením. Pomáhajú odstraňovať suchú pokožku pier,sú bezpečné, krásne voňajú a veľmi príjemne sa nanášajú.


Dozvedieť sa viac

Čo obsahuje peeling na pery?

Tieto produkty obsahujú abrazívne častice, ktoré pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky a vyhladzujú pery. Patria sem napr. cukrové častice, jahodové semienka a mleté ​​marhuľové či melónové semienka. Tieto zložky nenarúšajú štruktúru pokožky a nespôsobujú podráždenie. Peeling treba vykonávať vždy jemne a šetrne.Okrem toho peeling na pery môže obsahovať zložky, ktoré hydratujú, vyživujú a regenerujú, upokojujú podráždenia a chránia pred poškodením. Patria sem hroznový olej, kokosový olej, bambucké maslo, med, včelí vosk, vitamín E alebo betulín. Vyskúšajte aj iné produkty pre starostlivosť o pery, napr. vyživujúce masky či oleje a vytvorte si dokonalú rutinu starostlivosti o pery!

Prezrite aj: Balzamy na peryMasky na pery, Oleje na pery

Prečítajte si: Kozmetické certifikáty. Čo znamená, že je kozmetika prírodná?

pixel