Kondicionéry pre vlasy s vysokou pórovitosťou

Počet výrobkov: 15

Vysoká pórovitosť vlasov ide ruka v ruke so zvýšením otvorením vlasovej kutikuly, pričom najčastejšie ide o kučeravé vlasy alebo vlasy poškodené farbením. Ak máte vlasy s vysokou pórovitosťou, siahnite po zmäkčujúcich kondicionéroch, ktoré by mali byť základom Vašej starostlivosti. Zaveďte aj tie, ktoré obsahujú vysokomolekulárne proteíny. Spoznajte našu ponuku a zostavte si dokonalú starostlivosť presne pre potreby pokožky Vašej hlavy a vlasov!

Triedenie

Kondicionéry pre vlasy s vysokou pórovitosťou – výhody

Vlasy s vysokou pórovitosťou sa vyznačujú otvorenou kutikulou, čo spôsobuje, že sú vlasy drsné na dotyk, matné a suché. Najčastejšie ide o kučeravé alebo farbené / zosvetlené vlasy. Časté a agresívne odfarbovanie vlasov môže bohužiaľ viesť k poškodeniu a otvoreniu kutikuly - v dôsledku toho môžu vlasy získať vysokú pórovitosť, a to aj napriek tomu, že v minulosti mali pórovitosť nízku. Kondicionéry na vlasy s vysokou pórovitosťou sú účinným a jednoduchým spôsobom, ako zaistiť vlasom správnu starostlivosť. Obsahujú cenné aktívne látky, ktoré sa o vlasy starajú, regenerujú ich, dopĺňajú straty v štruktúre vlasu, hydratujú a uhladzujú. Vďaka tomu si zaistíte nielen okamžitý efekt hladkých a hebkých vlasov, ale aj dlhotrvajúci účinok zameraný na regeneráciu. A čo viac - dobre udržiavané vlasy sa ľahšie upravujú, čo umožňuje zvýrazniť a definovať tvar vĺn či upraviť farbené vlasy.

Účinné zložky v kondicionéroch na vlasy s vysokou poréznosťou

Vlasy s vysokou pórovitosťou potrebujú predovšetkým zložky, ktoré doplnia straty v štruktúre vlasu, uhladzujú, hydratujú a chránia vlasy. V zložení kondicionérov pre tento typ vlasov môžete nájsť:

  • keratín - dopĺňa straty v štruktúre vlasu a posilňuje
  • bambucké maslo – vyživuje, regeneruje a uhladzuje vlasy
  • silikóny – na vlasoch vytvárajú jemný film, ktorý chráni pred poškodením a uhladzujú
  • hydrolyzovaný hodváb – vyhladzuje, hydratuje a stará sa o vlasy
  • olej z hroznových jadier – zmäkčuje a uhladzuje vlasy a vytvára na nich film, ktorý chráni pred vysušením a poškodením
  • slnečnicový olej – vyživuje, dodáva vlasom lesk a hydratuje
  • olej z brokolice – pôsobí ako prírodný silikón; na povrchu vlasov vytvára ochranný film a zabraňuje strate vlhkosti z povrchu vlasu
  • olej z malinových semienok – regeneruje, uzatvára kutikulu vlasu a hydratuje
  • ľanový olej – zdroj omega-3 a omega-6 mastných kyselín; vyživuje
  • aminokyseliny – posilňujú štruktúru vlasu a zvyšujú odolnosť voči poškodeniu
  • ovsené proteíny – dodávajú vlasom objem, hydratujú a zabraňujú elektrizovaniu vlasov
  • pšeničné proteíny – regenerujú, posilňujú štruktúru vlasu, zlepšujú pružnosť vlasov a hydratujú

Najlepšie kondicionéry na vlasy s vysokou pórovitosťou

Pokiaľ majú Vaše vlasy vysokú pórovitosť a nie ste si istí, aký kondicionér si kúpiť, pozrite si ponuku e-shopu Cosibella. Môžete vyberať z kondicionérov značiek Anwen, Cantu, Hairmate alebo Hairy Tale Cosmetics, ktoré sa špecializujú na výrobu účinnej vlasovej kozmetiky. Prípravky obsahujú starostlivo vybrané zložky prispôsobené potrebám vlasov, ktoré zmäkčujú, hydratujú, regenerujú a uhladzujú. Pokiaľ budete kondicionér používať pravidelne, po každom umývaní vlasov, výsledné efekty Vás milo prekvapia!

pixel