Toniká pre aknóznu pleť

Počet výrobkov: 135

Pre aknóznu pleť je tonizácia prospešným krokom, pretože je sprevádzaná obnovením mierne kyslej kožnej bariéry, ktorá znižuje rast baktérií preferujúcich vyššie pH. Okrem toho, môže tonikum obsahovať aj protizápalové zložky a zložky redukujúce začervenania, vďaka ktorým sa aknózna pleť úspešne lieči a upokojuje. Ak bojujete s problematickou či aknóznou pleťou, vyskúšajte toniká z našej širokej ponuky!

počet výrobkov: 120/135

Toniká pre aknóznu pleť

Aknózna pleť je veľmi náročná na starostlivosť. Je veľmi náchylná na vznik nedokonalostí - akné a vyrážok a zároveň citlivá na vonkajšie vplyvy. Pleť náchylná na akné sa môže ľahko podráždiť a vysušiť, čo môže viesť k zhoršeniu prejavov akné. Z tohto dôvodu sme do našej ponuky zaradili toniká špeciálne pre aknóznu pleť s jemným a ľahkým zložením, ktoré nezaťažujú a nevysušujú pleť. Tieto prípravky sa rýchlo vstrebávajú a obsiahnuté zložky redukujú akné a pripravujú pleť na ďalšie kroky starostlivosti.


Dozvedieť sa viac

Toniká pre aknóznu pleť – aké zložky by mali obsahovať?

Zložky obsiahnuté v tonikách pre aknóznu pleť sú vyberané s ohľadom na ich antibakteriálny, protizápalový a upokojujúci účinok.

Nájdete tu napr.:

  • AHA a BHA kyseliny – podporujú exfoliáciu a normalizujú sekréciu kožného mazu
  • PHA kyseliny - pomáhajú hydratovať a upokojujú podráždenie
  • niacínamid – pôsobí proti akné a obnovuje ochrannú bariéru pokožky
  • kyselinu hyalurónovú – zlepšuje úroveň hydratácie
  • extrakt z pupočníka ázijského – má antibakteriálne a protizápalové účinky

Tieto zložky naviac obnovujú fyziologické pH pokožky, čím zabraňujú rozvoju patogénnych baktérií a bojujú proti vyrážkam a nedokonalostiam.

Ako tonikum používať?

Toniká môžete používať každý deň po dôkladnom očistení pleti pomocou čistiaceho gélu, peny alebo iného odličovacieho prípravku. Po nanesení tonika pokračujte - najlepšie ihneď - aplikáciou krému alebo séra. Navlhčená pokožka totiž lepšie absorbuje účinné látky z ďalších nanášaných prípravkov. Vyskúšajte tonikum pre aknóznu pleť alebo sa pozrite na iné produkty z našej ponuky!

pixel