Regeneračné pleťové masky

Počet výrobkov: 99

Ak Vaša pleť potrebuje regeneráciu, siahnite po maskách, ktoré sme pre Vás špeciálne pripravili. V závislosti od Vašich preferencií ponúkame plátienkové alebo krémové masky, ktorých spoločným znakom sú cenné zložky, účinne stimulujúce obnovu buniek a regeneráciu pokožky. Objavte ich!

Triedenie

Regeneračné pleťové masky

Regeneračné masky je možné použiť bez ohľadu na typ pleti. Obsahujú zložky, ktoré podporujú rekonštrukciu hydrolipidovej vrstvy pokožky a pomáhajú upokojiť podráždenie a zápaly. Okrem toho podporujú elasticitu a vyhladenie epidermis. Vďaka tomu podporujú návrat zdravo vyzerajúcej, žiarivej pleti. Regeneračné masky sú dostupné vo forme plátu alebo krému na samoaplikáciu. Mnohé z nich je potrebné nechať cez noc, aby sa zložky mohli vstrebať do hlbokých vrstiev pokožky.


Dozvedieť sa viac

Regeneračné pleťové masky - kedy sa oplatí použiť?

Regeneračné masky môže používať každý, no odporúčajú sa najmä ľuďom, ktorí majú veľmi suchú, dehydrovanú, podráždenú či začervenanú pokožku. Oplatí sa ich použiť, keď:

  • tvár bola vystavená škodlivým vonkajším faktorom, ako je chlad alebo slnko, napr. pri vonkajších športoch alebo opaľovaní,
  • pokožka bola podráždená, napr. počas liečby príliš vysokou koncentráciou retinolu alebo AHA/BHA kyselín,
  • pokožka bola podrobená agresívnemu dermatologickému ošetreniu.

Zložky obsiahnuté v receptúre regeneračných masiek Vám pomôžu vysporiadať sa s nepríjemným pocitom napnutej pokožky, suchosti, začervenania a pálenia. Oplatí sa však po nich siahať pravidelne, a to nielen vtedy, keď sa objavia nepríjemné neduhy.

Regeneračné masky môžu spestriť každodennú starostlivosť o pleť o nové zložky, ktoré nie sú prítomné v iných produktoch používaných každý deň.

Prečítajte si: SkinTra – Cicalm Down: Upokojenie a regenerácia pre Vašu pokožku

pixel