Kondicionéry na farbené vlasy

Počet výrobkov: 11

Farbené vlasy sú častejšie vystavené poškodeniu, z dôvodu otvorených vlasových kutikúl, ktoré práve farbenie spôsobuje. Na pomoc prichádzajú kondicionéry, ktoré by mali byť neoddeliteľnou súčasťou vlasovej starostlivosti. Kondicionér vlasovú kutikulu uzatvára, vďaka čomu je vlas vyhladený a chránený pred poškodením. Ďalšie zložky obsiahnuté v zložení prípravkov pre farbené vlasy hĺbkovo vyživujú pramene, dodávajú im jemnosť, lesk a zdravý vzhľad. Oboznámte sa s našou bohatou ponukou!

Triedenie

Kondicionéry na farbené vlasy

Pre majiteľky farbených vlasov je najdôležitejšia ochrana farby. Preto sa oplatí siahnuť po kondicionéroch s prísadami, ktoré pomáhajú predĺžiť trvácnosť farby a zabraňujú jej vymývaniu.

Okrem toho musíte pamätať na to, že farbené pramene sú často oslabené použitím farbív alebo rozjasňovačov. Preto je dôležité používať prípravky so zmäkčujúcimi látkami, ktoré ich posilňujú a chránia pred ďalším poškodením.

Kondicionéry pre farbené vlasy

Kondicionéry chrániace farbené vlasy sú prípravky, ktoré pomáhajú zachovať intenzitu farby a zabraňujú rýchlemu vymývaniu a vyblednutiu. Obsahujú vhodne vybrané aktívne zložky ako panthenol, keratín alebo rastlinné oleje, ktoré posilňujú vlasy a zabraňujú ich lámaniu. Niektoré kondicionéry sú navyše obohatené o UV filtre chrániace vlasy pred škodlivým slnečným žiarením, ktoré má priamy vplyv na vyblednutie farby.

Čím sa líšia kondicionéry pre farbené vlasy od tých klasických?

Kondicionéry na farbené vlasy sa od klasických kondicionérov líšia hlavne svojou funkciou a vlastnosťami. Obsahujú zložky, ktoré zachovávajú intenzitu farby na dlhšiu dobu. Navyše sú obohatené o látky chrániace pred UV žiarením, ktoré prispieva k vyblednutiu farby.

Typy kondicionérov na farbené vlasy

Kondicionéry sa delia na klasické, ktoré sa starajú o vlasy a chránia farbu vlasov a na prípravky s obsahom pigmentov. Kondicionéry pre blond vlasy často obsahujú modrý alebo fialový pigment, ktorý zvýrazňuje studený odtieň vlasov a naopak potláča nežiaduce teplé tóny. Modré kondicionéry neutralizujú oranžové tóny; fialové kondicionéry účinne eliminujú žlté tóny. Pri používaní pigmentovaných kondicionérov nezabúdajte na ochranné rukavice.

Najlepšie kondicionéry pre farbené vlasy

Pokiaľ sa rozhodnete pre kúpu kondicionéra pre farbené vlasy, je dôležité, aby okrem ochrany farby spĺňal aj ďalšie požiadavky Vašich vlasov. V ponuke obchodu Cosibella nájdete kondicionéry, ktoré sa nielen postarajú o farbu Vašich vlasov, ale zároveň im dodajú potrebnú dávku hydratácie a regenerácie a tiež oslnivý lesk! Vyberajte z účinných prípravkov značiek ako Anwen, Fanola, Olaplex a rady ďalších. Nezabúdajte, že starostlivosť o vlasy je efektívna, najmä ak je systematická a cielená - iba vtedy dosiahnete požadované výsledky.

pixel