Kozmetické sady pre starostlivosť o telo

Počet výrobkov: 1

Ak ste fanúšikom hotových sád produktov – pripravili sme pre Vás špeciálnu kategóriu. Sady ošetrujúcej kozmetiky a doplnkov sú skvelým tipom na darček pre blízkych, ale aj pre seba! A naviac, kúpou sady produktov potešíte aj svoju peňaženku!

Triedenie

Výnimočné sady pre starostlivosť o telo

Kozmetické sady a doplnky pre starostlivosť o telo sú skvelou voľbou, pokiaľ hľadáte kompatibilné produkty a oceňujete pohodlie. Sú tiež výbornou alternatívou ako darček, najmä pokiaľ je sada zabalená v peknom, estetickom obale. Sady kozmetických výrobkov sú veľmi často cenovo výhodnejšie v porovnaní s cenami jednotlivých produktov, ktoré obsahujú.


Dozvedieť sa viac

Kozmetické sady pre suchú pokožku tela

Pokiaľ máte suchú pokožku, potom dobre viete, aké dôležité je správne ju hydratovať a regenerovať. Skvelým riešením pre suchú pokožku sú sady zložené z pleťových vôd, krémov a jemných čistiacich prípravkov. Dodajú pokožke potrebné zložky, ako sú hydratačná kyselina hyalurónová a trehalóza, vyživujúce oleje, regeneračný výťažok z pupočníka ázijskéhoceramidy pre obnovu jej ochrannej bariéry. Nesmú chýbať ani jemné čistiace zložky v podobe gélov a čistiacich olejov, ktoré pokožku nedráždia ani nevysušujú. Správna starostlivosť predsa začína čistením pleti, preto sa oplatí venovať pozornosť výberu produktov už v tejto fáze.

pixel