Toniká s kyselinami

Počet výrobkov: 100

Toniká na báze AHA, BHA alebo PHA kyselín patria medzi exfoliačné kozmetické prípravky. Podporujú odstraňovanie odumretých epidermálnych buniek, vďaka čomu regenerujú štruktúru pokožky a vyhladzujú jej vzhľad. Kyselinové toniká môžu mať rozjasňujúci účinok - redukovať sfarbenia a začervenania, ako aj redukujúci účinok pre nedokonalosti a akné. Vyberte si vhodný kyselinový peeling tak, aby cielene riešil potreby Vašej pleti a nakupujte!

Triedenie

Toniká s kyselinami

Exfoliačné pleťové toniká je vhodné používať v druhom kroku ošetrujúcej rutiny - vo fáze hĺbkového čistenia pleti. Obsahujú látky, ktoré vyrovnávajú kožnú mikroflóru a kedže sú obohatené o kyseliny, jemne exfoliujú - odstraňujú odumreté kožné bunky a zjednocujú tón pleti. Nízka koncentrácia týchto aktívnych látok nespôsobuje podráždenie.

Väčšinu toník z našej ponuky môžete bezpečne používať po celý rok. Vždy si však starostlivo prečítajte zloženie a uistite sa, že obsiahnuté kyseliny sú vhodné aj na leto. V prípade vystavenia pokožky slnečnému žiareniu nikdy nezabúdajte na SPF krém s ochrannými UVA a UVB filtrami!


Dozvedieť sa viac

Naša ponuka kyselinových toník

V našej ponuke nájdete pleťové toniká s obsahom troch druhov kyselín:

  • AHA a BHA kyseliny – pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky, vďaka čomu uľahčujú prenikanie účinných látok z neskôr nanesených prípravkov hlboko do pokožky. Pravidelné používanie týchto druhov kyselín pomáha redukovať pigmentové škvrny a zjednocuje tón pleti. Práve preto sú toniká s AHA a BHA kyselinami vhodné najmä pre aknóznu, mastnú, zmiešanú a zrelú pleť.
  • PHA kyseliny – jemné kyseliny, ktoré exfoliujú, redukujú stratu vody z pokožky, hydratujú, upokojujú podráždenie a posilňujú prirodzenú ochrannú bariéru pokožky. Toniká s PHA kyselinami sú vhodné pre všetky typy pleti, najmä pre suchú, citlivú a jemnú pokožku.

Stavte na krásnu a hebkú pleť - vyskúšajte pleťové toniká s kyselinami a nájdite si vhodný produkt pre seba!

Prezrite aj: Exfoliačné pleťové maskyKyslý peeling na tvárEnzymatické peelingy 

Prečítajte si: Ako sa na jar postarať o svoju pleť? Sprievodca jarnou starostlivosťou

pixel