Gély na vlasy

Počet výrobkov: 7

Gély na vlasy z našej ponuky dokonale zvýrazňujú a definujú tvar vĺn a uľahčujú styling. Sú odolné voči vlhkosti, vďaka čomu predlžujú výdrž účesu v požadovanom tvare a poskytujú skutočne dlhotrvajúci efekt. Obsiahnuté polyméry fixujú a spevňujú vlasy a chránia pred stratou hydratácie. Nájdite si aj Vy svojho obľúbenca!

Triedenie

Gély na vlasy - účes, ktorý skutočne drží

Vytvorenie dokonalého účesu môže byť problematické. Pokiaľ sa Vaše vlasy aj napriek ich úprave veľmi rýchlo vracajú do pôvodného stavu a nedržia objem ani tvar, skvelým riešením tohto problému môžu byť práve gély na vlasy. Pomáhajú účes upraviť aj zafixovať na dlhé hodiny. Sú ideálne pre každodennú úpravu pánskych vlasov, fixáciu a zvýraznenie účesu, ale aj pre vlasový styling na veľké udalosti, kedy je najdôležitejšia výdrž. V Cosibelle nájdete vysoko kvalitné gély, s ktorými si svoje vlasy hravo upravíte.


Dozvedieť sa viac

Aký gél na vlasy vybrať?

Premýšľate, ktorý gél na vlasy bude ten najlepší? Na začiatok uveďme, že gély sa od seba odlišujú stupňom fixácie a konzistencie. Niektoré sú vodnatejšie, iné majú hustejšiu formu. Podľa toho, aký efekt a fixáciu chcete získať, aké silné sú Vaše vlasy a na akú príležitosť chcete gél použiť, zvoľte taký gél, ktorý bude spĺňať Váš účel a potreby čo najlepšie. Gély s nízkym stupňom fixácie dodajú vlasom pružnosť a ľahko ich zvýraznia a dodajú tvar - vlasy je takto možné podľa potreby počas dňa upravovať. Silnejšie gély zdôraznia vlny, zafixujú väčšinu účesov a prinesú výrazný efekt, ktorý je už len veľmi ťažko možné upraviť.

Ako gél na vlasy aplikovať?

Najprv naberte malé množstvo prípravku a rozotrite ho v dlaniach. Ak chcete upraviť krátky pánsky účes, naneste prípravok rovnomerne na suché alebo mierne vlhké vlasy a potom ich upravte hrebeňom alebo kefou. Naopak, ak chcete gél použiť na definovanie kučier, do vlhkých vlasov aplikujte malú dávku gélu, na každý prameň osobitne a nakoniec každý prameň prečešte, aby ste vytvorili vlny. Potom ich vyfénujte pomocou fénu s difúzorom.Vlasový styling s gélom je jednoduchý a efektný. Zvoľte si ten najlepší produkt a užite si  dokonale zafixovaný účes, ktorý počas dňa nemusíte upravovať.

pixel