Toniká pre zmiešanú pleť

Počet výrobkov: 126

Zmiešaná pleť má rôzne potreby v závislosti od oblasti tváre. Zvyčajne je v T zóne pokožka mastnejšia, zatiaľ čo líčka sú suchšie. Okrem toho je náchylnejšia na tvorbu nedokonalostí alebo nežiadúcich sfarbení. Naša ponuka zahŕňa toniká, ktoré zdokonalia Váš rituál a pomôžu Vám v starostlivosti o zmiešanú pleť!

Triedenie
  • 1
  • 2
počet výrobkov: 120/126

Toniká pre zmiešanú pleť

Zmiešaná pleť je typická tým, že určité časti tváre (zvyčajne čelo, nos a brada) majú tendenciu produkovať nadmerné množstvo kožného mazu a vytvárať čierne bodky, akné a nedokonalosti a naopak zvyšné časti pleti majú sklon k nadmernému vysúšaniu. Starostlivosť o takúto pokožku je pomerne náročná. Zložky obsiahnuté v tonikách pre zmiešanú pleť Vám však pomôžu vyriešiť problémy, ktoré so sebou tento typ pleti prináša.

V ponuke máme prípravky známych svetových značiek, napr. A'pieu, Isntree, Miya, Nacomi a Pyunkang Yul. Zloženie prípravkov pre zmiešanú pleť je navrhnuté tak, aby riešilo potreby mastnej aj suchej pleti zároveň.


Dozvedieť sa viac

Toniká pre zmiešanú pleť – čím sa vyznačujú?

Toniká pre zmiešanú pleť majú rozmanité zloženie. Obsahujú látky, ktoré hydratujú, regulujú sekréciu kožného mazu a bojujú proti baktériám. Patria medzi ne napríklad:

  • niacínamid, ktorý upokojuje podráždenie, má protizápalové účinky a posilňuje ochrannú bariéru pokožky
  • aloe vera, ktoré hydratuje a upokojuje pokožku
  • vitamín C, ktorý rozjasňuje a stimuluje produkciu kolagénu, čím zlepšuje elasticitu pleti
  • peptidy, ktoré obnovujú kožné bunky a spomaľujú proces starnutia pleti

Kombinácia týchto účinných látok podporuje starostlivosť o jednotlivé časti zmiešanej pleti.

Ako si vybrať vhodné tonikum?

Tonikum vyberajte podľa konkrétnych potrieb Vašej pokožky. Pokiaľ Vás trápi suchá pleť, zvoľte tonikum s obsahom hydratačných zložiek. Bojujete s akné? Už máte dosť nadmerného lesku? Vyberajte z prípravkov obsahujúcich zložky, ktoré normalizujú sekréciu kožného mazu.

Prezrite si celú ponuku pleťových toník a nájdite si ideálne tonikum presne podľa Vašich potrieb!

pixel