Laky na nechty

Počet výrobkov: 20

Ruky sú našim obrazom a jedným zo spôsobov, ako ich zdôrazniť, sú upravené a nalakované nechty. V našej ponuke nájdete laky, ktoré Vám umožnia upútať pozornosť vďaka rôznorodosti farieb a povrchových úprav. Chcete žiarivé, trblietavé, výrazné, jemné alebo matné? Vyberte si svoj obľúbený lak na nechty a cíťte sa žensky!

Triedenie

Silné a zdravé nechty

Upravené ruky, mäkká a hladká pokožka a rovnako tak aj upravené nechty. Častá manikúra v salónoch, predlžovanie nechtov alebo klasické lakovanie či odlakovanie nechtov, to všetko môže oslabovať necht a nechtové lôžko. Poškodený necht je charakterizovaný tým, že sa vrství, má rôzne priehlbiny a štiepi sa. Pravidelná starostlivosť o nechty pomáha tomu, aby boli nechty stále v dobrej kondícii - pevné, lesklé a odolné voči vonkajším faktorom.


Dozvedieť sa viac

Ako sa o nechty správne starať?

Kľúčovými prvkami v starostlivosti o nechty sú výživa, regenerácia a posilnenie samotného nechtu. Používanie regeneračných lakov na nechty denne alebo aspoň raz za pár dní je účinným riešením, ako obnoviť stav nechtov alebo udržať nechty zdravé a zabrániť ich lámaniu. Pri výrobkoch s aplikátorom v podobe štetca stačí naniesť tenkú vrstvu prípravku na necht a nechať zaschnúť. Pre úspešnú liečbu je potrebné, v závislosti od odporúčaní výrobcu, výrobok po niekoľkých dňoch odstrániť a znovu aplikovať. Na druhej strane sa medzi aplikáciami spevňujúcich lakov a regeneračných báz oplatí vmasírovať aj produkty s krémovým zložením. Tento typ výrobkov by sa mal nanášať na čisté a osušené nechty aj každý deň.

Regenerujúce zložky v spevňujúcich lakoch na nechty

Vyživujúce zložky obsiahnuté v lakoch na nechty majú množstvo vlastností, ktoré vedia udržať nechty v dobrej kondícii a zabezpečia im zdravý a pekný vzhľad. Najčastejšie účinne regenerujú, posilňujú a zosilňujú nechty, ktoré sú vďaka nim silnejšie, lesklejšie a oveľa pevnejšie. Takéto funkcie najčastejšie nájdeme v zložkách ako sú:

  • nitrocelulóza - vytvára na nechtoch posilňujúcu tvrdú vrstvu a zanecháva nechty lesklejšie.
  • extrakt z ginka biloby - podporuje udržanie rovnomernej farby nechtov.
  • arganový olej - hydratuje, zvyšuje odolnosť voči lámaniu a poškodeniu.
  • hydrolyzovaný keratín - dopĺňa chýbajúce časti v poškodenom nechte, posilňuje a regeneruje.
  • bambucké (shea) maslo - vyživuje, regeneruje a nechty sú po ňom lesklejšie.
  • včelí vosk - regeneruje poškodený necht, dodáva mu lesk a zabraňuje vysúšaniu.
  • extrakt zo semien zeleru - zanecháva necht lesklejší, posilňuje ho a zvyšuje odolnosť pred poškodením.
  • vitamín E - regeneruje, nechty sú lesklejšie a pevnejšie.

Dôležitý vitamín E pre krásne a zdravé nechty

Vďaka svojim vlastnostiam je veľmi cennou zložkou, ktorú nájdete v mnohých lakoch, kúrach a sérach na nechty. Má regeneračné a hydratačné účinky a intenzívne posilňuje nechtové lôžko. Vďaka vitamínu E sú nechty krásne lesklé a pevné.

Výrobcovia regeneračných lakov a kúr na nechty

Pokiaľ premýšľate, aký prípravok si pre potrebnú starostlivosť o nechty zaobstarať, prezrite si širokú ponuku nášho e-shopu a vyberte si ideálnu kozmetiku pre Vaše nechty. Značka Paese má vo svojom portfóliu množstvo lakov a regeneračných kúr zameraných na konkrétne potreby, napríklad: posilňujúci lak na lámavé nechty či nechty po hybridnej manikúre, lak na tenké nechty, vyživujúce odlakovače na nechty, kúra pre stimuláciu rastu nechtov či rôzne spevňovače nechtov.

pixel