Krémy pre kuperóznu pleť

Počet výrobkov: 94

Kapilárna pokožka s rozšírenými cievkami je náročná pre starostlivosť a treba s ňou zaobchádzať opatrne. Oplatí sa používať prípravky s upokojujúcimi, ošetrujúcimi a utesňujúcimi vlastnosťami pre krvné cievky. V našej ponuke nájdete širokú ponuku krémov pre kuperóznu pleť či rosaceu, ktoré Vám pomôžu znížiť viditeľnosť ciev a sklon k ich rozširovaniu – neváhajte a objavte ich!

Triedenie

Krémy pre kuperóznu pleť

Pleť s rozšírenými žilkami je veľmi tenká, a preto náchylná na poškodenie a začervenanie. Starostlivosť o tento typ pleti mala by byť založená na posilňovaní a ochrane epidermis. K tomu Vám pomôžu správne vybrané krémy na rozšírené žilky. Táto kozmetika má ľahké, jemné zloženie, ktoré sa rýchlo vstrebáva.


Dozvedieť sa viac

Krémy pre kuperóznu pleť- čo obsahujú?

V našej ponuke nájdete produkty určené na použitie:

  • na deň – obsahujú SPF filtre, ktoré pomáhajú chrániť pred dráždivými slnečnými lúčmi, a zložky, ktoré pomáhajú redukovať začervenanie, napr. výťažok zo sladkého drievka alebo prasličky;
  • na noc – ich receptúra obsahuje zložky, ktoré podporujú regeneráciu a hydratáciu epidermis a upokojujú opuchy a podráždenie. Ide napr. o skvalán alebo pantenol. Okrem toho tam nájdete napr. vitamín K alebo rastlinné extrakty, ktoré pomáhajú posilňovať kapiláry.

Využite našu ponuku a starajte sa o svoju pleť s rozšírenými žilkami 24 hodín denne. 

Prečítajte si: Vplyv stravy na kvalitu pokožky

pixel