CC krém

Počet výrobkov: 10

CC krémy sú špecializované pigmentované krémy na korekciu nedokonalostí pleti. Sú kombináciou krému a korektoru, a vytvorené tak, aby splnili očakávania aj tej najnáročnejšej pleti. Ak bojujete s akné alebo začervenaním pleti, siahnite po CC kréme z našej širokej ponuky!

Triedenie

CC krém

Po CC krém, môžu siahnuť ľudia, ktorí hľadajú produkt s prísadami:

  • s podporou starostlivosti o epidermis,
  • ktoré pomáhajú skryť nedokonalosti pokožky, zjednotia odtieň a zamaskujú dermu.

Tento produkt bude fungovať, ak máte problematickú pleť, akné alebo kuperózu. Aký produkt si teda vybrať? Záleží na Vašich potrebách a preferenciách. Pokiaľ BB krém nezakryje všetky zmeny na pleti, je to známka toho, že musíte siahnuť po CC verziu. Ak však máte pocit, že posledne menovaný produkt vytvára masku, rozhodnite sa pre ľahšiu kozmetiku. 


Dozvedieť sa viac

Najlepšie CC krémy - ktorý si vybrať?

Pri výbere CC krému si musíte byť istí, že obsahuje zložky, ktoré zodpovedajú potrebám vašej pleti. Pokiaľ máte napr. pleť:

  • so sklonom ku kuperóze, siahnite po prípravku so zložkami, ktoré pomáhajú upokojiť a maskovať začervenanie, regenerujú epidermis a vyrovnávajú jej farbu;
  • so sklonom k akné, uistite sa, že kozmetika obsahuje napr. kyselinu hyalurónovú, ktorá podporuje hydratáciu pokožky alebo arbutín, ktorý podporuje procesy proti zafarbeniu;
  • s nedokonalosťami, napr. s pigmentovými škvrnami, zvoľte CC krém s prísadami, ktoré pomáhajú vyrovnať tón pleti a dodávajú jej zdravý lesk.
pixel