Kondicionéry pre vlasy so strednou pórovitosťou

Počet výrobkov: 15

Vlasy so strednou pórovitosťou sa vyznačujú miernym otvorením kutikuly, čo sa často prejavuje vlnitými vlasmi a väčšou možnosťou úpravy a stylingu vlasov. Ak máte tento typ vlasov, pravdepodobne pozorujete sklon ku krepovateniu, napríklad vo vlhšom prostredí. Zaveďte do svojej starostlivosti prípravky so stredne veľkými molekulami proteínov a rovnako aj olejov. Tieto zložky nájdete v kondicionéroch určených na vlasy so strednou pórovitosťou v našej ponuke - spoznajte ich!

Triedenie

Výhody používania kondicionérov pre vlasy so strednou pórovitosťou

Stredne porézne vlasy sú najčastejším typom vlasov. Majú mierny sklon ku krepovateniu z dôvodu nadmerne vlhkého vzduchu, najčastejšie po daždi. Môžu sa tiež lámať a strapkať. Vedomá starostlivosť s použitím tých správnych prípravkov je zárukou úžasných výsledkov. Kondicionéry pre stredne porézne vlasy sú skvelým spôsobom, ako sa účinne starať o vlasy a zaistiť im potrebné zložky, ktoré vyživujú, hydratujú a regenerujú. A navyše vďaka pravidelnému používaniu sa vlasy stávajú silnejšie a menej náchylné na poškodenie. Kombinácia humektantov, emolientov a proteínov v zložení kondicionérov zaistí komplexnú starostlivosť a zanechá vlasy hladké, pružné a mäkké na dotyk.


Dozvedieť sa viac

Ako používať kondicionéry pre stredne pórovité vlasy?

Aby ste si mohli užívať krásne a zdravé vlasy po dlhú dobu, najlepším spôsobom je používať kondicionér po každom umývaní. Šampón má za úlohu predovšetkým očistiť vlasy od nečistôt a odstrániť zvyšky ošetrujúcich prípravkov. Preto je aplikácia kondicionéra pre získanie zdravých a na pohľad krásnych vlasov kľúčová. Správny postup je nasledujúci: pomocou uteráka odstráňte z vlasov prebytočné množstvo vody, následne do dĺžok vlasov naneste malé množstvo kondicionéra (vyhýbajte sa pokožke hlavy, aby ste ju zbytočne nezaťažili a nezačala sa mastiť) a nakoniec kondicionér včešte kefou na vlasy. Vďaka tomu nanesiete kondicionér rovnomerne. Nechajte niekoľko minút pôsobiť a potom dôkladne opláchnite vodou. Vlasy jemne osušte uterákom a vyfénujte alebo nechajte voľne uschnúť.

Čo si vybrať? – najlepší kondicionér pre stredne porézne vlasy

Pokiaľ majú Vaše vlasy strednú pórovitosť a nie ste si istí, aký kondicionér si zaobstarať, na e-shope Cosibella nájdete širokú ponuku účinných prípravkov. Patria medzi ne kondicionéry značky Anwen, Hairy Tale Cosmetics alebo Cantu, ktorá je špecialistom na kučeravé vlasy. Kondicionéry sú plné aktívnych látok, ktoré presne zodpovedajú potrebám stredne pórovitých vlasov. Nájdete v nich rastlinné oleje, maslá, keratín, hodváb, med alebo aloe vera, ktoré zaisťujú dostatočnú dávku hydratácie, regenerácie a dodávajú vlasom pružnosť.

Prezrite aj: Masky pre vlasy so strednou pórovitosťouVegánske šampónyVlasové toniká

Prečítajte si: Najlepšie oleje na vlasy, ktoré posilnia, ochránia a skrášlia Vaše vlasy

pixel