Masky na pery

Počet výrobkov: 12

Masky na pery sú skvelou kozmetikou so špeciálnou úlohou! Aplikujte ich v noci a zobudíte sa s jemnými, hladkými a hydratovanými perami. Prezrite si masky na pery v našej ponuke a používajte ich ako regeneračnú kúru na pery niekoľkokrát týždenne!

Triedenie

Hydrogélová maska na pery

Chcete Vašim perám dopriať špeciálnu starostlivosť? Máte pocit, že aj napriek pravidelnému používaniu balzamov, sú Vaše pery suché, podráždené a červenkasté? Vyskúšajte intenzívne ošetrujúce prípravky s bohatým zložením – masky na pery. Zložky obsiahnuté v týchto prípravkoch hĺbkovo vyživujú, regenerujú, zmäkčujú a vyhladzujú. Ak túžite po krásnych perách, odporúčame mať vždy nejakú masku po ruke.


Dozvedieť sa viac

Masky na pery – čím sú jedinečné?

Masky nechajte na perách pôsobiť niekoľko desiatok minút alebo pokojne cez noc. Vďaka tomu umožníte účinným látkam prenikať hlboko do pokožky a pery dokonale vyživiť.
Masky na pery sa vyznačujú bohatým zložením. Obsahujú napríklad:

  • rastlinné oleje a maslá – napr. bambucké maslo, ktoré upokojuje podráždenie, zmäkčuje, zadržiava vodu v pokožke, hydratuje a chráni pred vysušením
  • ceramidy – regenerujú, vyživujú a chránia hydrolipidovú bariéru
  • kyselinu hyalurónovú – zvyšuje úroveň hydratácie
  • rastlinné extrakty – napr. zo zeleného čaju, ktorý hydratuje, regeneruje a má antibakteriálne účinky

Masky na pery sa vyznačujú hustou krémovou konzistenciou. Ich receptúra zahaľuje pokožku pier ako ten najjemnejší obláčik.

Ako často ich používat?

Masky na pery používajte pravidelne, 1-2x týždenne. Obsiahnuté zložky udržia pokožku pier v dobrom stave, dokonca aj v náročných podmienkach. Masky môžete aplikovať aj v prípade, keď sú Vaše pery podráždené, suché alebo červenkasté. Tieto ošetrujúce prípravky totiž naviac regenerujú a navracajú pokožke zdravý vzhľad. Hoci sú tieto prípravky určené primárne na použitie na noc, môžete ich používať aj počas dňa, najmä v zimnom období ako intenzívnu ochranu pred chladom. Namiesto klasického balzamu na pery naneste malé množstvo masky. Vaše pery budú stopercentne ochránené!

Prezrite si celú našu ponuku prípravkov na pery - u nás nájdete všetko, čo potrebujete!

pixel