Šampóny pre jemné vlasy

Počet výrobkov: 36

Starostlivosť o jemné vlasy je pomerne náročná. Vlasy môžu byť viac náchylné na poškodenie, preto sa s nimi oplatí zaobchádzať veľmi opatrne. V našej ponuke nájdete vhodné šampóny, ktorých receptúry sú zostavené tak, aby účinne čistili pokožku hlavy a zároveň sa šetrným spôsobom starali o pramene jemných vlasov. Objavte ich teraz!

Triedenie

Hlavné výhody šampónov pre jemné vlasy

Ak ste majiteľkou jemných, zľahnutých vlasov, určite dobre viete, aké ťažké je vyhovieť ich potrebám a zároveň nájsť šampón, ktorý bude účinne odstraňovať nečistoty a vhodne sa o ne starať. Čo jemné vlasy bez objemu skutočne potrebujú?


Dozvedieť sa viac

Posilniť štruktúru vlasu

Jemné vlasy sú náchylné na lámanie. Šampóny pre jemné vlasy obsahujú špeciálnu kombináciu zložiek, ktorá preniká hlboko do štruktúry vlasu a posilňuje ho zvnútra. Pravidelné používanie Vám zabezpečí vlasy, ktoré budú odolné voči poškodeniu a bude jednoduchšie ich upraviť.

Dodať objem

Jemné vlasy sú často zľahnuté a chýba im objem. Pokiaľ chcete Vaše vlasy posilniť a dodať im objem, šampóny Vám v tom môžu pomôcť. Vďaka nim budú vlasy pôsobiť hustejšie. Obsiahnuté vitamíny navyše vyživujú, vďaka čomu zlepšujú celkový stav vlasov.

Ochrániť pred poškodením

Jemné vlasy sú vystavené vplyvom vonkajšieho prostredia a rôznym typom poškodenia, napr. lámanie alebo štiepenie končekov. Šampóny sú obohatené o zložky, ktoré pôsobia ako ochranná bariéra. Majú jemné zloženie a na povrchu vlasov vytvárajú ochrannú vrstvu zabraňujúcu poškodeniu.

Aktívne zložky pre posilnenie vlasov

Pri výbere obnovujúceho šampónu na jemné vlasy sa zamerajte na obsiahnuté aktívne látky, ktoré posilnia vlasy a dodajú im vitalitu. Medzi kľúčové zložky radíme:

  • kolagén - bielkovina, ktorá je prirodzenou súčasťou nášho organizmu. Zodpovedá za elasticitu a odolnosť vlasov. Pôsobí ako základ, ktorý dopĺňa straty v štruktúre vlasu a chráni pred poškodením.
  • keratín – zložka prirodzene sa vyskytujúca v štruktúre vlasu. Posilňuje a zlepšuje pružnosť vlasov. Časom sa však vplyvom vonkajších faktorov a každodenného vystavovania môže hladina keratínu znižovať. Oplatí sa ho preto dopĺňať.
  • pšeničné proteíny – majú schopnosť prenikať hlboko do štruktúry vlasu, posilňujú vlas zvnútra a zlepšujú objem vlasov.

Najlepší šampón pre jemné vlasy

V ponuke e-shopu Cosibella nájdete účinné šampóny značiek z celého sveta. Pozrite si napríklad produkty od značky Apis, Tołpa, Masil, Dr.FORHAIR alebo Daeng Gi Meo Ri. Ich šampóny majú jemné, ale veľmi účinné zloženie. Kombinujú v sebe aktívne látky, ktoré Vám zaistia zdravé a silné vlasy.

pixel