Príslušenstvo pre starostlivosť o pleť

Počet výrobkov: 38

Ideálnym spôsobom, ako obohatiť a spestriť rituál starostlivosti o pleť, je použitie doplnkov. V našej ponuke nájdete masážne valčeky, doštičky, silikónové banky a ďalšie príslušenstvo, ktoré Vám spríjemní chvíle a zvýši efektivitu starostlivosti. Zoznámte sa s našimi pomocníkmi pre dôkladnejšiu a zároveň zábavnejšiu starostlivosť o pleť!

Triedenie

Doplnky pre starostlivosť o pleť a ich funkcia

Starostlivosť o pleť sa v posledných rokoch stala neoddeliteľnou súčasťou každodenného života mnohých z nás. Stále častejšie si uvedomujeme, aké dôležité je starať sa o pleť, aby sme si zachovali jej mladistvý vzhľad po čo najdlhšiu dobu. Pre uľahčenie a zároveň obohatenie našej ošetrujúcej rutiny sa do nej oplatí zaviesť najrôznejšie masážne pomôcky či nástroje na čistenie pleti. Spoznajte širokú škálu doplnkov, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a spríjemnia Vám každodennú starostlivosť o pleť.

Dozvedieť sa viac

Výhody používania doplnkov na tvár

Pomôcky pre masáž a čistenie pleti sú príjemným doplnkom ošetrujúcej rutiny a zároveň praktickým riešením, ktoré túto každodennú činnosť uľahčí. Patria medzi ne už spomínané pomôcky na čistenie pleti, na masáž tváre či jednotlivé časti kozmetických obalov. Tieto doplnky ponúka napr. značka Annabelle Minerals, Crystallove, Fluff, Mohani, Nacomi alebo Pyunkang Yul.

Čo presne nájdete v doplnkoch pre starostlivosť o pleť?

  • pipety a pumpičky
  • opakovane použiteľné odličovacie tampóny
  • fľaštičky na olej s kryštálmi
  • masážne rollery na tvár
  • masážne kamene gua sha
  • čistiace a masážne kefky
  • odličovacie žinky
  • konjakové hubky

Masážne valčeky a kefky na tvár - na čo sú vhodné?

Tieto doplnky majú nezastupiteľné vlastnosti a preto by mali nájsť svoje čestné miesto v každodennej ošetrujúcej rutine. Dôkladne odstraňujú nečistoty a odumreté kožné bunky z povrchu pokožky a stimulujú mikrocirkuláciu. Pomôcky pre masáž pleti pomáhajú pri pravidelnom používaní zlepšovať kontúry tváre a dodávaju jej pevnosť. V našej ponuke nájdete kamene gua sha a rollery z rôznych materiálov, napr. z jadeitu, ruženínu, číreho kremeňa alebo ametystu. Naopak čistiace kefky sú vyrobené z prírodných vlákien alebo zo silikónu. Ideálne na masáž tváre alebo na vytvorenie bohatej peny počas umývania.

Starajte sa o životné prostredie s opakovane použiteľnými tampónmi

Opakovane použiteľné odličovacie tampóny účinne odstraňujú zvyšky make-upu a zároveň veľmi efektívne pomáhajú zmyť ílové alebo aj krémové masky z tváre. Po použití ich stačí vyprať (v práčke alebo v rukách) a sú opäť pripravené na ďalšie použitie. Ideálne riešenie, ktoré minimalizuje vznik odpadu. Pokiaľ Vám teda záleží na ekológii a premýšľate, aké kozmetické tampóny si zaobstarať, opakovane použiteľné budú skvelým a premysleným riešením.

Ako fungujú konjakové hubky?

Prírodná metóda čistenia pleti. Hubky z hľúz ázijskej rastliny konjak majú schopnosť pritiahnuť a absorbovať nečistoty, baktérie a prebytočný kožný maz. Navyše sú bohaté na minerály a vitamíny. Ich použitie je jednoduché: stačí ich namočiť do vody, prebytočnú vodu vykrúcať a vykonať masáž tváre. Nakoniec hubku jemne preperte a nechajte dobre uschnúť. To je všetko - pleť je čistá, vrchná vrstva pokožky jemne vyhladená a pH zostalo neporušené.

Prezrite aj: Kozmetické sady pre starostlivosť o pleťMasážne valčeky na pleťMasážne kamene na pleť

Prečítajte si: Ako správne skladovať kozmetické prípravky?

 

 

pixel