Minerálny opaľovací krém

Počet výrobkov: 57
Triedenie

Ako fungujú minerálne/fyzikálne filtre?

Minerálne filtre poskytujú účinnú ochranu pred škodlivými účinkami UVA a UVB žiarenia. Pôsobia ako ochranná bariéra, ktorá tým, že odráža a rozptyľuje slnečné svetlo na povrchu pokožky, umožňuje ochranu bez potreby pohlcovania vĺn slnečného žiarenia. Vďaka tomu sú tieto filtre ideálne pre ľudí s citlivou pokožkou, ako aj pre deti. Minerálne filtre začínajú pôsobiť ihneď po aplikácii, čo je ich nespornou výhodou.


Dozvedieť sa viac

Kozmetika s minerálnymi filtrami SPF50

Ochrana pred slnkom je potrebná po celý rok, bez ohľadu na počasie a kozmetika s minerálnymi filtrami SPF50 ponúka pokožke najvyššiu úroveň ochrany. V Cosibelle nájdete aj také opaľovacie prípravky, ktoré sa ľahko nanášajú a nezanechávajú biely film, čo je pri použití minerálnych filtrov často výzva.

Najlepšie ochranné prípravky s minerálnymi filtrami

Pri výbere najlepších ochranných produktov s minerálnymi filtrami stojí za to venovať pozornosť týmto aspektom:

  • širokospektrálna ochrana – uistite sa, že produkt chráni pred UVA aj UVB lúčmi. Všetky potrebné označenia nájdete na obale a v popise výrobku,
  • ľahké zloženie ​​- receptúry s ľahkou konzistenciou sa rýchlo vstrebávajú a nezanechávajú lepkavú vrstvu,
  • bieliaci efekt – kvalitné moderné fyzikálne filtre nevytvárajú na pokožke bieliaci efekt a sú dokonca neviditeľné.

V Cosibelle nájdete širokú škálu produktov s obsahom minerálnych filtrov, ktoré poskytujú ochranu a starostlivosť zároveň. Od opaľovacích krémov až po telové mlieka – každý si nájde to svoje.

Prezrite aj: SPF v tyčinke, Opaľovacie krémy na teloSamoopaľovacie prípravky na tvárPrípravky po opaľovaní na tvárDetský opaľovaci krémChemický opaľovací krém 

Prečítajte si: Najlepší opaľovací krém pre citlivú pokožku – TOP 6 jemných SPF krémov

pixel