Kontúrovacia paletka

Počet výrobkov: 16

Kontúrovacie paletky sú ideálnym riešením pre tých z Vás, ktorí preferujete viac kozmetických prípravkov na jednom mieste. Paletky na kontúrovanie obsahujú bronzery, lícenky a rozjasňovače, ktoré umožňujú definovať a zvýrazniť kontúry tváre. Jedinečná voľba pokiaľ chcete Vaše líčenie zvýrazniť a doviesť k dokonalosti.

Triedenie

Kontúrovacie paletky presne pre Vás

Paletky na kontúrovanie pleti sú MUST-HAVE vo Vašej kozmetickej zbierke. Pokiaľ preferujete pohodlie a máte radi všetko po ruke, paletky sú ideálnym riešením. Kombinujú v sebe bronzerlícenku a rozjasňovač. Experimentujte a vyskúšajte najrôznejšie techniky kontúrovania tváre.


Dozvedieť sa viac

Vďaka kontúrovacím paletkám dosiahnete tieto výsledky:

  • definujú kontúry tváre: dokonale zvýrazňujú lícne kosti, čelo, nos a čeľusť. Vďaka kontúrovacím paletkám poskytnete Vašej pleti vysnívaný tvar a proporcie,
  • multifunkčnosť: kontúrovacie paletky sú multifunkčné: obsahujú rôzne odtiene a môžete ich používať pre dosiahnutie rôznych výsledkov. Vďaka obsahu bronzeru sú ideálne na kontúrovanie, lícenky poskytujú tzv. „zdravíčka“ lícnym kostiam a rozjasňovače rozjasňujú vrcholky lícnych kosti,
  • kompaktné balenie: ideálne riešenie na cesty, kedy riešime každý centimeter miesta navyše. V jednom balení nájdete všetky prípravky, ktoré potrebujete na vykontúrovanie celej tváre.

Ako na správne kontúrovanie pleti?

Kontúrovanie je jedna z make-upových techník, ktorá spočíva v hre svetla a tieňa, kde zvýrazňuje alebo potláča vybrané oblasti tváre. Miesta, kam nanášame bronzer, opticky „schováme“, naopak miesta, kam nanášame rozjasňovač, zvýrazníme. Lícenka je unikátny produkt, ktorej úlohou nie je skryť ani vylepšiť kontúry tváre. Má za cieľ dodať pleti zdravý vzhľad a zdôrazniť jej prirodzenosť.

Ako používať kontúrovacie paletky?

Začnite aplikáciou bronzera. Malé množstvo prípravku naneste hubkou alebo mäkkým štetcom na líniu čeľuste, spánky a pod lícne kosti. Pokračujte lícenkou. Aplikujte ju na strategické miesta ako líčka, nos a očné viečka. Nakoniec pomocou vejárovitého štetca naneste rozjasňovač. Jemne rozotrite na lícne kosti, pod obočie, špičku nosa a nad hornú peru. Pokiaľ Vám kontúrovacia paletka vo Vašej kozmetickej taštičke chýba, prezrite si našu Cosibella ponuku a vyberte si vhodný produkt pre seba! 

Prezrite aj: BronzeryLícenkyRozjasňovače

Prečítajte si: Glass skin, clean look – ako získať efekt zdravej pleti pomocou kórejskej kozmetiky?

pixel