Sérum na mihalnice a obočie

Počet výrobkov: 15

Aby líčenie obočia a mihalníc vyzeralo čo najlepšie, dôležitým aspektom je aj starostlivosť. Siahnite po sére, ktoré vďaka koncentrovanej receptúre nasýtenej aktívnymi zložkami chĺpky obočia či riasy zahustí a posilní. Pozrite si našu ponuku a ohromte okolie svojim zmyselným pohľadom!

Triedenie

Sérum na mihalnice a obočie

Snívate o hustých chĺpkoch v obočí či dokonalých riasach, ktoré budú dlhé, pevné a výrazné? Doprajte svojim riasam a obočiu starostlivosť, ktorú potrebujú! Ako? Vyskúšajte špecializované séra, ktoré podporujú rast mihalníc a chĺpkov v obočí. Pre použitím vyživujúceho prípravku pre rast, chĺpky v obočí či mihalnice vždy dôkladne očistite, aby sa na nich nehromadili zvyšky prípravku a sérum jednoducho aplikujte. Pre starostlivosť o mihalnice a obočie zvoľte sérum, ktoré je v balení aj s kefkou pre dôkladné prečesanie rias a chĺpkov v obočí. Séra, určené na riasy a obočie obsahujú zložky, ktoré pomáhajú regenerovať, posilňovať a spevňovať mihalnice a chĺpky obočia. Stávajú sa tak odolnejšími voči lámaniu, vypadávaniu a rastú rýchlejšie. Pri pravidelnom používaní môžu účinky týchto sér prekročiť Vaše očakávania.


Dozvedieť sa viac

Produkty pre starostlivosť o mihalnice a obočie – čo obsahujú?

Séra na obočie a mihalnice sa jednoducho nanášajú a môže ich vyskúšať naozaj každý. Ich zloženie bolo starostlivo vyvinuté tak, aby obsahovalo iba účinné zložky, zodpovedné za rast mihalníc a posilnenie chĺpkov v obočí. V ich zložení často nájdeme:

  • ricínový olej, ktorý podporuje uhladenie, lesk a výživu rias a chĺpkov v obočí,
  • biotín, ktorý podporuje rast obočia a mihalníc a posilňuje ich štruktúru;
  • makadamový olej, ktorý pomáha na chĺpkoch vytvárať ochranný film a predchádzať ich poškodeniu, lámaniu, či vypadávaniu.

Ako často používať sérum na mihalnice a obočie?

Frekvencia používania vyživujúcej kúry alebo séra je výrobcom presne popísaná a uvedená na obale výrobku. Najčastejšie sa táto kozmetika používa formou pravidelnej kúry, teda napríklad aplikácia každý deň po dobu 4 týždňov a následne niekoľkotýždňová prestávka. Niektoré z nich je možné používať stále, bez špecifického režimu. Naša ponuka obsahuje dva druhy produktov: na použitie večer a na použitie ráno, pod make-up. Rozdiel je najmä v ich farbe. Nočné vyživujúce séra sú priehľadné. Zloženie produktov denného séra však obsahuje farebný pigment, ktorý pomáha stmaviť mihalnice a chĺpky v obočí a dodáva im väčšiu výraznosť.

Vyberte si ideálne sérum presne podľa Vašich potrieb a odhaľte skrytý potenciál hustoty a objemu, ktorý v sebe nesú Vaše riasy a obočie. 

Prečítajte si: Dokonalé líčenie na ples – tipy & najlepšia kozmetika

pixel