Paletky očných tieňov

Počet výrobkov: 113

Ak máte radi všetko na jednom mieste, paletky očných tieňov sú pre Vás ako stvorené! Široká škála farieb, rôzne konzistencie, matné, trblietavé či perleťové prevedenia v jednom praktickom balení. Vyberte si paletku z ponuky Cosibella a majte z líčenia očí zážitok!

Triedenie

Paletky očných tieňov  

Chcete zvýrazniť svoj pohľad a vytvoriť farebný očný make-up? Alebo chcete dodať svojmu vzhľadu žiarivosť a „sviežosť“? Siahnite po tej správnej paletke tieňov! V našej ponuke nájdete produkty v rôznych farbách – od decentných klasických béžových a ružových, cez chladivé fialové a teplé hnedé, až po bláznivú zlatú a trblietavú striebornú. S touto kozmetikou zmeníte svoj vzhľad. Svojimi očami pritiahnete pozornosť každého, koho na svojej ceste stretnete. Paletky očných tieňov ponúkame v elegantnom balení. Nielenže vyzerajú skvele na poličke vo Vašej kúpeľni alebo kozmetickom toaletnom stolíku, ale sú ideálne aj ako darček pre milovanú osobu!  

Dozvedieť sa viac

Paleta tieňov - ktorú si vybrať?

Široká škála paliet očných tieňov môže byť ohromujúca. Preto sme dali dohromady pár tipov, ktoré Vám pomôžu pri rozhodovaní.  

  • Líčite sa hlavne do práce/do školy, takže vaše líčenie nemôže byť príliš krikľavé alebo „provokatívne“? Stavte na paletku s klasickými tieňmi v odtieňoch béžovej, hnedej, šedej a čiernej. S ich pomocou vytvoríte elegantné univerzálne líčenie.
  • Radi intrigujete a nebojíte sa upútať pozornosť? Zvoľte kompozíciu, ktorá má okrem základných tieňov napr. aj modré alebo zelené odtiene. Umožní Vám vytvoriť neuveriteľne zaujímavý, farebný make-up. Oplatí sa tiež uistiť, že paletka obsahuje aj trblietavé tiene. Vďaka nim sa bude očné viečko na svetle trblietať!
  • Potrebujete všestrannú paletku, ktorú využijete bez ohľadu na príležitosť? Siahnite po produkte s tieňmi v matnej a trblietavej verzii. Vďaka nemu vznikne dokonalé líčenie do práce aj na významné udalosti.  

Prečo sa oplatí vybrať paletu s tieňmi namiesto jedného tieňa?

Rozsiahle paletky sú skvelou voľbou, pokiaľ chcete mať vo svojej toaletnej taštičke poriadok. V jednom kompaktnom balení majú všetky tiene svoje miesto. Nehrozí teda, že sa človek stratí. Výhodou mnohých paletiek očných tieňov je, že majú zrkadlá. Ich prítomnosť uľahčuje vylepšenie make-upu napr. na cestách alebo v práci.   Prezrite si naše paletky očných tieňov a vyberte si produkt, ktorý Vám umožní vytvoriť dokonalý make-up. 

pixel