Ceruzky na obočie

Počet výrobkov: 53

Ceruzka na obočie umožňuje vytvorenie dokonalého tvaru obočia. Vďaka nej ľahko nakreslíte jednotlivé línie imitujúce chĺpky a opticky obočie zahustíte. V kozmetickej taštičke zaberie málo miesta a manipulácia s ňou je mimoriadne jednoduchá. Zoznámte sa s rôznymi odtieňmi a prevedeniami v našej ponuke a vyberte si vhodnú ceruzku pre seba!

Triedenie

Ceruzky na obočie – vytvorte si vysnívaný tvar obočia

Obočie je “rámom” tváre, a preto je upravené a namaľované obočie jedným z najdôležitejších krokov v líčení. Vhodne zvýraznené obočie upúta pozornosť a zdôrazní Váš pohľad aj rysy tváre. Pre získanie takého efektu potrebujete správnu kozmetiku. Vyskúšajte napríklad ceruzky na obočie z našej ponuky, ktoré budú ideálnou voľbou. Ceruzky sú vysoko pigmentované a majú krémovú, ale nie príliš mäkkú konzistenciu. Ľahko sa aplikujú a poskytujú dlhotrvajúci efekt. Vďaka nim bude Váš make-up vyzerať bezchybne až na niekoľko hodín.


Dozvedieť sa viac

Ako si vybrať správnu ceruzku na obočie?

Najlepšie ceruzky na obočie sú také, ktoré svojim odtieňom zodpovedajú farbe nášho obočia. Pokiaľ má Vaše prirodzené obočie šedý nádych, no zafarbené je na iný odtieň, ceruzku prispôsobte novej farbe Vášho obočia. Rovnako ako farba ceruzky na obočie je dôležitý aj:

  • tvar aplikátora – ceruzka by mala mať tenký hrot, ktorý umožní obočie precízne zvýrazniť a dokresliť jednotlivé chĺpky. Pokiaľ je hrot príliš hrubý, obočie bude pôsobiť neprirodzene,
  • pridané zložky – zloženie niektorých ceruziek môže byť obohatené o ošetrujúce zložky, napr. sójový, či ricínový olej, ktorý dodá chĺpkom v obočí lesk.

Niektoré druhy ceruziek obsahujú navyše kefku alebo špirálku, čo pri aplikácii skutočne oceníte! Tento pridaný prvok umožní odstrániť prebytočné množstvo naneseného produktu a vyčesať obočie do požadovaného tvaru.

Ako používať ceruzku na obočie?

Úprava obočia pomocou ceruzky je naozaj jednoduchá. Rozmazanie či šmuhy nemajú šancu. A Vy rozhodujete taktiež o tom, aký intenzívny bude výsledný efekt. Preto je tento prípravok vhodný aj pre začínajúce vizážistky. Ako ceruzku správne používať?

  • obočie najskôr dobre rozčešte – vďaka tomu odhalíte prázdne miesta, ktoré potrebujú vyplniť,
  • krátkymi pohybmi dokreslite jednotlivé chĺpky v obočí – kopírujte prirodzený tvar rastu chĺpkov.

Začiatok obočia by mal byť svetlejší; koniec obočia naopak stmavte. Touto metódou vytvoríte krásny 3D efekt. Upravené obočie nakoniec zafixujte gélom a zaistite si krásny efekt po celý deň! Prezrite si našu ponuku a vyberte si ceruzku, ktorá zahustí a zvýrazní Vaše obočie.

pixel