Krémy na celulitídu a strie

Počet výrobkov: 4

Špecializované anticelulitídne krémy boli vyvinuté na účinný boj proti prejavom, ale aj ako prevencia proti vzniku celulitídy – jednému z najnežiaducejších kožných ochorení, ktorými, najmä my ženy, často trpíme. Tieto produkty pomáhajú zlepšiť celkový vzhľad pokožky postihnutej celulitídou, obnovujú jej pružnosť, pevnosť a hladkosť. Ak snívate o zlepšení stavu pokožky, minimalizácii celulitídy a vrátení mladistvého vzhľadu, krémy proti celulitíde sú skvelým riešením. Zaraďte ich do starostlivosti - Vaše telo si to zaslúži!

Triedenie

Celulitída a strie – na ktorých miestach tela sa vyskytujú?

Celulitída, bežne nazývaná aj „pomarančová koža“, sa vyskytuje najčastejšie u žien. Zvyčajne sa objavuje na stehnách, zadku, no nepríjemná je aj celutitída na bruchu. Toto ochorenie nie je zdravie ohrozujúce, no mnohým ľuďom spôsobuje veľký estetický diskomfort vzhľadom na to, ako sa prejavuje, a čo spôsobuje – viditeľné hrbolky, hrudky a nerovnosti na pokožke.

Strie, podobne ako celulitída, sa môžu objaviť na rôznych častiach tela, ako je brucho, stehná, prsia, boky, zadok či ruky. Najčastejšie sú dôsledkom náhlych výkyvov hmotnosti alebo akútneho natiahnutia kože, počas krátkej doby. K vzniku strií môže dôjsť počas tehotenstva, počas rýchleho rastu, puberty alebo v dôsledku iného prebiehajúceho ochorenia.


Dozvedieť sa viac

Ako sa zbaviť strií a celulitídy? Najlepšie krémy

Pýtate sa, čo pomáha na strie a čo bude na celulitídu najúčinnejšie? Kľúčom k dosiahnutiu uspokojivých výsledkov je predovšetkým pravidelnosť v používaní a výber vhodných prípravkov. Najlepší krém na celulitídu, resp. krém na strie je taký, ktorý nielen redukuje viditeľné prejavy tohto ochorenia, ale pôsobí aj dlhodobo, preventívne stimuluje mikrocirkuláciu a podporuje proces obnovy buniek. Naša ponuka zahŕňa krémy, ktoré obsahujú účinné aktívne zložky ako kofeín alebo extrakt z brečtanu, známe svojimi anticelulitídnymi vlastnosťami.

Krém na strie by mal byť bohatý na hydratačné a regeneračné zložky, ako sú rastlinné oleje, bambucké maslo alebo vitamín E, ktoré pomáhajú zvyšovať elasticitu pokožky a minimalizujú viditeľnosť strií. Predchádzajú a zabraňujú tiež vzniku nových strií.

Krémy na celulitídu v tehotenstve – ako sa starať o pokožku v tomto období?

Tehotenstvo je jedinečné a špecifické obdobie, keď telo prechádza mnohými zmenami a koža je obzvlášť náchylná na naťahovanie a vznik strií. Zaujíma Vás, aký je najlepší krém na strie v tehotenstve? Vyberte si z krémov, špeciálne vytvorených pre tehotné ženy, ktoré sú veľmi jemné, no zároveň účinné. Sú plné výživných zložiek, ktoré dokonale ochránia pokožku pred striami a celulitídou. Samozrejme, veľa závisí od genetiky, takže niekto môže mať na strie väčšie a iný menšie predispozície.

Prezrite si celú ponuku Cosibella a vyberte si krémy na strie a celulitídu, ktoré Vám budú vyhovovať z hľadiska účinku, konzistencie, účinných látok a vône.

Prezrite aj: Telové oleje, Telové masláStarostlivosť o ruky

Prečítajte si: Domáce SPA – nájdite si chvíľku iba pre seba!

pixel