Púdrové lícenky

Počet výrobkov: 76

Púdrové lícenky ponúkajú výnimočnú všestrannosť, vďaka čomu sú vhodné pre akýkoľvek typ make-upu, bez ohľadu na to, či uprednostňujete matný vzhľad alebo jemný lesk pleti. Ich ľahká, púdrová konzistencia uľahčuje používanie a umožňuje precíznu aplikáciu a blendovanie produktu, čím dosiahnete jemný, prirodzený make-up, a zároveň výraznejší efekt na líčkach. Široká škála farieb umožňuje každému farebnému typu pleti nájsť dokonalý odtieň, ktorý zvýrazní a podčiarkne Vašu krásnu pokožku.

Triedenie

Púdrové tvárenky - dodajte Vašej pleti prirodzený rumenec

Trochu ružovej na líčkach pôsobí zdravšie, plnšie a celé líčenie je na konci efektnejšie. Hodí sa pre každý typu líčenia, od každodenného, s miernym zvýraznením mihalníc a pier až po večerné líčenie s jasným kontúrovaním a definovanými očami. Lícenka v práškovej forme sa používa v poslednej fáze, keď už máte tvár prepudrovanú kompaktným, zmatňujúcim alebo mierne rozjasňujúcim púdrom na tvár. V ponuke Cosibelly nájdete produkty od tých najpopulárnejších kórejských značiek, akými sú napr. Peripera či Unleashia.


Dozvedieť sa viac

Lícenka v púdri - na aké miesta ju aplikovať?

Ak neviete, kam naniesť lícenku, aby ste svoj make-up zvýraznili a dodali mu šmrnc, začnite s nanesením na lícne kosti a mierne postupujte smerom k spánkom. Pre lepší celkový efekt môžete trochu lícenky naniesť aj na nos a čelo. Púdrovú lícenku je možné použiť aj ako očný tieň. Obe varianty - tie s matným ale aj lesklým finishom budú pre tento účel ako stvorené.

Podľa čoho si vybrať správnu lícenku?

Najdôležitejšie je nájsť odtieň, ktorý zvýrazní Vašu prirodzenú krásu a prispôsobí sa tónu Vašej pleti. Najobľúbenejšie odtiene sú:

  • broskyňový odtieň - varianta pre ľudí s teplým tónom pokožky. Broskyňové pigmenty krásne zvýraznia tón pleti, oživia pleť a dodajú jej sviežosť,
  • studený odtieň staroružovej a bordovej – bude ideálny pre svetlú pleť, ktorá nevyzerá najlepšie v teplých, tehlových odtieňoch. Studený odtieň vytvorí dojem prirodzeného rumenca,
  • svetlý “cukríkovo” ružový odtieň - intenzívny, výrazný odtieň, ktorý pristane každému farebnému typu pleti. Dôležité je aplikovať ho v správnom množstve. Ak neviete, ktorú farbu si vybrať, táto nič nepokazí.

Prezrite aj: Krémové a tekuté bronzery, Krémové a tekuté lícenkyKontúrovacie paletky na pleť

Prečítajte si: Glass skin, clean look – ako získať efekt zdravej pleti pomocou kórejskej kozmetiky?

pixel