Krémová a tekutá lícenka

Počet výrobkov: 45

Tekuté a krémové lícenky dodávajú líčkam prirodzený lesk a sviežosť, pričom kombinujú ľahké zloženia, ktoré sa jednoducho rozotierajú a splývajú s pleťou. Umožňujú regulovať intenzitu farieb a prispôsobiť tak výsledný efekt Vašim individuálnym preferenciám. Tekutá lícenka je ideálna pre tých, ktorí hľadajú jemný efekt, zatiaľ čo krémová lícenka poskytuje žiarivý a "fresh" vzhľad, aj vďaka svojej jednoduchej aplikácii. Oba typy líceniek sú výbornou voľbou pre tých, ktorí chcú svojim líčkam dodať zdravý lesk, šarm a mladistvý nádych.

Triedenie
  • 1
  • 2
počet výrobkov: 30/45

Tekuté lícenky – pre koho sú vhodné?

Tekuté lícenky sú MUST-HAVE Vašej kozmetickej taštičky, pokiaľ túžite po prirodzenom, sviežom a mladistvom vzhľade. Bez ohľadu na Váš tón pleti, odtieň vlasov alebo vek, tekuté lícenky sú ideálne pre každého. V ponuke e-shopu Cosibella nájdete široký výber kvalitných tekutých líceniek v rôznych cenových reláciách, ktoré dodajú Vášmu líčeniu jemný lesk a zdravý vzhľad. Sú vyrobené pre všetky milovníčky beauty trendov, ktoré preferujú prirodzený efekt.


Dozvedieť sa viac

Ako správne nanášať tekutú lícenku?

Aplikácia tekutej lícenky bude veľmi príjemná a jednoduchá, pokiaľ budete dodržiavať pár základných pravidiel. Ako teda správne nanášať tekutú lícenku?

  • Zvoľte vhodný štetec alebo hubku: použite hustý okrúhly štetec na lícenku alebo navlhčenú hubku na make-up. Lícenku môžete aplikovať aj prstami.
  • Začnite s malým množstvom: malé množstvo tekutej lícenky naneste na vrchnú stranu ruky a potom aplikujte na štetec alebo hubku. Postupne nanášajte až do požadovaného stupňa krytia.
  • Aplikujte rovnomerne: jemne vklepte do pokožky líčiek a iných oblastí. Nezabudnite lícenku aplikovať rovnomerne, aby ste zabránili vzniku škvŕn a šmúh.
  • Zapracujte: aby ste lícenku mohli pekne rozotrieť a zaistiť si plynulý prechod a prirodzený vzhľad, na záver ju dôkladne rozblendujte. Vďaka tomu krásne splynie s naneseným make-upom.
  • Zafixujte púdrom: ide o nepovinný krok. Pokiaľ chcete, aby Vám lícenka vydržala celý deň, zafixujte ju malým množstvom púdru.

Ako si vybrať vhodný odtieň tekutej lícenky?

Výber vhodného odtieňa lícenky je pre získanie prirodzeného efektu dôležitý. Odtieň lícenky by mal spolupracovať s prirodzeným tónom Vašej pleti. Pripravili sme pre Vás pár tipov, ktoré Vám uľahčia výber vhodného odtieňa pre Vašu pleť:

  • svetlý tón pleti – stavte na jemné farby. Vyberajte z líceniek vo svetlo ružovej alebo broskyňovej, ktoré zdôraznia jemnosť a sviežosť porcelánovej pleti a zároveň ju neprebijú intenzívnou pigmentáciou,
  • stredný tón pleti - môžete experimentovať s lícenkami ako vo svetlom, tak aj v pigmentovanom odtieni. Vyskúšajte napríklad ružový, koralový alebo tehlový odtieň a dodajte Vašim lícnym kostiam zdravý vzhľad,
  • tmavý tón pleti – vyberajte z intenzívne pigmentovaných tekutých líceniek: červená alebo svetlo fialová farba vytvára pekný kontrast a zdôrazní Vašu krásu.

Nezabudnite, že vo svete make-upu neexistujú zásady - môžete teda experimentovať s rôznymi odtieňmi tekutých líceniek, aby ste našli ten, ktorý bude najviac vyhovovať tónu Vašej pleti a Vašim preferenciám, a v ktorom sa budete cítiť najlepšie.

Najlepšia tekutá lícenka

Uvažujete nad kúpou tekutej lícenky, ale neviete, ktorú si vybrať? Prezrite si ponuku nášho obchodu a vyberajte z najrôznejších odtieňov. Vyskúšajte produkty poľskej značky Eveline Cosmetics, ktoré sú veľmi príjemné a ľahko sa nanášajú a môžu fungovať aj ako rúž, alebo kórejské lícenky značky A'pieu, ktoré majú ľahkú vodnatú konzistenciu, zanechávajú saténový finish a sú obohatené aj o ošetrujúce zložky.

Prezrite aj: Krémové a tekuté bronzeryPúdrové lícenkyPúdrové bronzery

Prečítajte si: Dokonalé líčenie na ples – tipy & najlepšia kozmetika :)

pixel