Púdrové bronzery

Počet výrobkov: 23

Púdrové bronzery sú kľúčovým prvkom pre ľudí, ktorí chcú pleti dodať teplejší tón a výraznejšiu kontúru. Ich púdrová textúra uľahčuje aplikáciu, umožňuje jemné tvarovanie čŕt pleti a zvýraznenie jej prirodzených kontúr. Vďaka schopnosti budovať intenzitu farby môžete, v závislosti od Vašich potrieb a preferencií, dodať pokožke len veľmi jemný bronzový nádych, alebo aj výraznejší kontúrovací efekt. Široká škála odtieňov umožňuje dokonalé zladenie s rôznymi tónmi pleti, čo zaručuje harmonický a prirodzene vyzerajúci výsledný efekt.

Triedenie

Bronzery v púdri - pre dokonalé kontúry tváre

Dobrý bronzujúci púder sa vyznačuje tým, že sa na pleti dobre rozotiera, výborne sa kombinuje s inou farebnou kozmetikou, nevytvára šmuhy ani farebné fľaky a vydrží dlhé hodiny. Bronzery sú dostupné v dvoch hlavných typoch:

  • kontúrovací bronzer - má stredne studený odtieň, ktorý sa výborne hodí pre zvýraznenie kontúr tváre, napríklad na zvýraznenie čeľuste alebo lícnych kostí,
  • opaľovací bronzer - dostupný v teplom odtieni, ktorý má tvár zohriať a dodať jej slnkom pobozkaný efekt. Vytvára dojem opálenej pokožky.

Dozvedieť sa viac

Ako správne aplikovať púdrový bronzer?

Púdrové bronzery sa nanášajú šikmo skoseným, hustým štetcom. Na štetec stačí naniesť trochu prípravku, rovnomerne do vtrieť do vlasov štetca, potom prebytočný prípravok vytriasť a naniesť na tvár. Pamätajte, že ide o suchý produkt, preto bude najlepšie nanášať ho cez púder. Najlepšie je vykonávať krátke pohyby, smerujúce k hornej časti tváre – tak dosiahnete jemný liftingový efekt. 

Ako aplikovať bronzer na okrúhlu tvár

Začnite výberom správneho odtieňa bronzera, ktorý bude zodpovedať tónu Vašej pleti. Potom ho naneste na tvár a zamerajte sa na zvýraznenie lícnych kostí, čela a čeľuste. Týmto spôsobom bude obrys tváre viac podobný tvaru oválu a príliš okrúhly typ Vašej tváre bude potlačený.

Spoznajte našu celú ponuku a nájdite pre seba ten najlepší púdrový bronzer. Váš make-up bude výraznejší a bude pôsobiť profesionálnym dojmom.

Prezrite aj: Púdrové lícenky, Krémové a tekuté bronzery, Krémové a tekuté lícenky

Prečítajte si: Dokonalé líčenie na ples – tipy & najlepšia kozmetika

pixel