Krémovy a tekuty bronzer

Počet výrobkov: 17

Krémové a tekuté bronzery Vám umožňujú dosiahnuť efekt prirodzeného opálenia, pričom kombinujú jednoduchosť aplikácie so schopnosťou krásne splynúť s pokožkou. Ich zloženia – krémové, v prípade krémových bronzerov a mierne tekuté, typické pre tekuté bronzery – môžu mať teplé alebo studené tóny, ktoré sú ideálne na zahriatie tónu pleti alebo precízne kontúrovanie tváre. Tieto bronzery zvýrazňujú lícne kosti, čeľusť a ďalšie strategické oblasti a dodávajú pleti definíciu a zdravý, opálený vzhľad. Krémové aj tekuté bronzery sú skvelým doplnkom každej kolekcie make-upu a ponúkajú rozmanitosť pri vytváraní vysnívaného efektu opálenia.

Triedenie

Krémový bronzer – vráťte Vašej pleti kontúry

Krémové bronzery sú ideálne prípravky, ktoré Vám pomôžu vykontúrovať a zvýrazniť rysy na tvári. Vďaka správnej aplikácii s vhodne vybraným bronzerom dosiahnete krásny, prirodzený efekt. Prípravky so studeným podtónom dokonale vykontúrujú tvár, zatiaľ čo tie v teplom podtóne umožnia dosiahnuť efekt slnkom pobozkanej pleti.


Dozvedieť sa viac

Prečo s trendom kontúrovania pleti začať?

“Modelovanie” tváre je jedným z kľúčových krokov v make-upe, ako opticky zoštíhliť tvár a zvýrazniť jej prednosti. Pokiaľ nad kúpou krémového bronzera uvažujete, tu je pár dôvodov, pre ktoré sa oplatí rozšíriť svoju zbierku dekoratívnej kozmetiky:

  • dodáva pleti prirodzený bronzový, ľahko opálený nádych,
  • definuje kontúry tváre, zvýrazňuje lícne kosti, líniu čeľuste a čela,
  • potláča asymetriu tváre a navracia jej správne proporcie,
  • poskytuje pleti sviežosť, mladistvý vzhľad a efekt zdravej a oddýchnutej pleti.

Kam a ako aplikovať krémový bronzer?

Začnite výberom vhodného odtieňa, ktorý bude najlepšie zodpovedať tónu Vašej pleti. Pamätajte, že bronzer má dodať tvári výraznejšie kontúry alebo efekt jemného opálenia. Pre dosiahnutie prirodzeného výsledku preto nevyberajte z príliš tmavých odtieňov. Malé množstvo krémového bronzera naberte prstom alebo štetcom a jemne ho rozotrite, aby sa prípravok zahrial – vďaka tomu pôjde rovnomerne aplikovať a krásne sa spojí s už nanesenými prípravkami. Bronzer aplikujte na tieto miesta:

  • lícne kosti: krémový bronzer jemne vklepte pod lícne kosti a rozotrite hore smerom k spánkom. To zaistí tvári výrazné kontúry,
  • čelo: malé množstvo krémového bronzera naneste pozdĺž línie vlasov a jemne rozotrite do stredu čela. Tento spôsob zahreje tvár a pomôže vykontúrovať oblasť čela,
  • pod čeľusť: malé množstvo krémového bronzera vklepte do oblasti pod čeľusťou a rozotrite smerom ku krku. Vďaka tomu túto oblasť opticky zmenšíte.

Pre získanie prirodzeného a celistvého efektu krémový bronzer vždy rozotrite do stratena. Iba týmto spôsobom sa krásne spojí s naneseným make-upom.

Najlepšie krémové bronzery

V ponuke e-shopu Cosibella nájdete množstvo kvalitných krémových bronzerov, ktoré dodajú Vašej pleti jasne definované kontúry a jemné opálenie. Vyberajte z produktov značiek e.l.f., Paese alebo NYX. V ponuke nájdete studené odtiene vhodné pre kontúrovanie tváre, ale aj teplé odtiene, ktoré zaisťujú efekt opálenej pleti. Prípravky sa ľahko nanášajú, dobre sa rozotierajú a poskytujú prirodzený vzhľad po celý deň! 

Prezrite aj: Púdrové bronzeryKrémové a tekuté lícenkyPúdrové lícenky 

Prečítajte si: Dokonalé líčenie na ples – tipy & najlepšia kozmetika

pixel