Šampóny proti rozštiepeným končekom

Počet výrobkov: 4

Šampóny pre vlasy s rozštiepenými končekmi patria medzi špeciálne produkty, ktoré sú určené pre starostlivosť a regeneráciu oslabených vlasových končekov. Vďaka svojim zložkám hydratujú, posilňujú a chránia vlasy pred ich ďalším poškodením. Sú vhodné pre tých, ktorí chcú zastaviť proces štiepenia končekov a lámania vlasov a prinavrátiť im zdravý, krásny a hodvábny vzhľad.

Triedenie

Prečo sa končeky vlasov štiepia?

Rozštiepené končeky sú bežným problémom, ktorý môže postihnúť každého. Existujú však faktory, ktoré zvyšujú riziko ich vzniku, ako napríklad:

  • častý styling pri vysokej teplote - používanie fénov, žehličiek na vlasy, kulmy či krepovacích žehličiek,
  • nesprávna starostlivosť – zanedbávanie pravidelnej hydratácie a výživy vlasov používaním kondicionérov, masiek a olejov,
  • vonkajšie faktory - nadmerné vystavovanie vlasov slnku, vetru a mrazu,
  • mechanické poškodenie – používanie nevhodných vlasových doplnkov, agresívne trenie a šúchanie o oblečenie.

Dozvedieť sa viac

Aktívne zložky v šampónoch na rozštiepené končeky

Šampóny proti štiepeniu vlasových končekov obsahujú starostlivo vybrané aktívne zložky, ktoré vlasy regenerujú, posilňujú a chránia. Najčastejšie ide o rastlinné oleje, ako je arganový, kokosový a jojobový, ktoré vlasy intenzívne hydratujú, vyživujú a chránia pred vysušovaním. Nájdete tu aj hodvábne proteíny a posilňujúci keratín. Vďaka týmto zložkám šampóny účinne zabraňujú štiepeniu končekov a ich ďalšiemu poškodeniu.

Sú šampóny proti rozštiepeným končekom vhodné pre všetky typy vlasov?

Áno, tieto šampóny sú vhodné pre všetky typy vlasov, no odporúčajú sa najmä pre suché, poškodené a lámavé vlasy. Tieto produkty sú prispôsobené potrebám rôznych typov vlasov a poskytujú im primeranú starostlivosť a ochranu. Pri výbere dbajte na zloženie - na jeho šetrnosť k pokožke hlavy a obsah vhodných účinných látok.

Spoznajte všetky šampóny, ich receptúry, účinky a referencie výrobcu a vyberte si ten najlepší pre Vaše vlasy.

Prezrite aj: Masky pre rozštiepené vlasyKondicionéry pre rozštiepené vlasySéra na končeky vlasov

Prečítajte si: Účinky a využitie arganového oleja na vlasy

pixel