Kyseliny AHA

Počet výrobkov: 253

AHA alebo alfa-hydroxykyseliny. Patrí sem 7 druhov: kyselina mliečna, kyselina glykolová, kyselina jablčná, kyselina maleínová, kyselina citrónová, kyselina vínna a kyselina mandľová. V závislosti od druhu kyseliny a jej koncentrácie môžu: hydratovať, exfoliovať, mať protizápalové a antibakteriálne vlastnosti, normalizovať sekréciu kožného mazu alebo pôsobiť proti vráskam.

Triedenie
počet výrobkov: 30/253

Kozmetika s AHA kyselinami  

Hladká, pevná, bez vrások, zafarbenia a nedokonalostí je snom mnohých osôb, najmä žien. Na dosiahnutie takéhoto účinku sa treba pravidelne a komplexne starať o pokožku tváre. K tomu Vám môže pomôcť vhodne zvolená kozmetika s AHA kyselinami, teda alfa-hydroxykyselinami. Ide o látky rozpustné vo vode, ktoré ovplyvňujú vrchnú vrstvu pokožky. Medzi AHA kyseliny v kozmetike patrí kyselina glykolová, mandľová, mliečna, citrónová, vínna, jablčná, pyrohroznová a šikimová. Každá z nich podporuje iné procesy ovplyvňujúce pokožku.

Pozitívne vlastnosti AHA kyselín – prečo sa ich oplatí používať?

V závislosti na zvolenej kyseline a jej koncentrácii môže látka pomôcť:

Vďaka tomu môžu AHA kyseliny v kozmetike podporovať starostlivosť o citlivú, aknóznu, zmiešanú a mastnú pokožku. Vystačí si iba vybrať správnu látku pre daný typ problému. Spoznajte špecifikáciu každej kozmetiky s AHA kyselinami a nájdite si pre seba ten správny produkt.

pixel