Kyseliny BHA

Počet výrobkov: 81

BHA kyseliny sú beta-hydroxykyseliny a v zložení produktov ich nájdete vo forme kyseliny salicylovej. Kyselina salicylová má antibakteriálne účinky, exfoliuje a je vhodná najmä na mastnú a zanesenú pleť s nedokonalosťami. Táto kyselina účinne odstraňuje nečistoty a čistí upchaté póry. Zoznámte sa s našou ponukou a vyberte si produkty s BHA kyselinami priamo pre seba!

počet výrobkov: 30/81

Kozmetika s BHA kyselinami  

Hĺbkové čistenie pokožky od prebytočného kožného mazu, zvyškov kozmetiky a ďalších nečistôt je základom starostlivosti o aknóznu, zmiešanú a mastnú pleť. Zároveň je dôležité bojovať s baktériami a stimulovať pokožku na obnovu. Vo všetkých týchto aspektoch môžu pomôcť BHA kyseliny, čiže hydroxykyseliny. Z BHA kyselín v kozmetike možno uviesť iba jednu kyselinu - salicylovú. Vyniká tým, že sa rozpúšťa v tukoch, vďaka čomu dokáže preniknúť do hydrolipidovej vrstvy pokožky a dostať sa hlboko do mazových folikulov, tzn. pórov.

Pozitívne vlastnosti BHA kyselín

BHA kyseliny podporujú predovšetkým čistenie pokožky od zaliehajúcich nečistôt, ktoré sú ideálnym miestom na rozvoj baktérií. Pomáhajú tiež:

  • bojovať proti mikróbom a zápalom, a tým znižujú akné,
  • exfoliovať pokožku,
  • prispievajú k odstráneniu pozápalových lézií a zafarbeniu,
  • rozjasniť pleť,
  • vyhladzovať povrch pokožky,
  • regulovať sekréciu kožného mazu,
  • zabrániť tvorbe čiernych bodiek.  

Vďaka takým vlastnostiam sa tieto látky používajú v kozmetike pre aknóznu, mastnú a zmiešanú pokožku. BHA kyseliny možno bezpečne používať v lete. Vyskúšajte.

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory Cookies. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Súhlasím
pixel