Kyseliny PHA

Počet výrobkov: 34

Medzi PHA kyseliny radíme glukonolaktón, glukoheptanolaktón a kyselinu laktobiónovú. Ide o skupinu najmiernejších kyselín, ktoré sú vhodné pre citlivú pleť. Vďaka väčšej molekulovej hmotnosti nespôsobujú podráždenie a poskytujú pleti hydratáciu. Zoznámte sa s našou ponukou a vyberte si produkty s PHA kyselinami priamo pre seba!

počet výrobkov: 30/34

Kozmetika s PHA kyselinami  

Citlivá a začervenaná pokožka si vyžadujú šetrnú starostlivosť a starostlivý výber kozmetiky. Jedine tak sa vyhnete bolestivému podráždeniu a nevzhľadnému začervenaniu, udržujúc jej mäkkosť a mladý vzhľad. Ako odpoveď na tieto potreby sa veľmi dobre osvedčia polyhydroxykyseliny. Sú oveľa šetrnejšie k pokožke ako AHA alebo BHA kyseliny. Medzi kyselinami PHA v kozmetike sa rozlišujú dva typy látok. Ide o kyselinu laktobiónovú a glukonolaktón. Majú veľké častice, preto neprenikajú pokožkou a sú jej ľahko prijímané. Vďaka tomu nespôsobujú pocit pálenia a začervenania, nevysušujú pokožku ani nezhoršujú kožné problémy.

Pozitívne vlastnosti PHA kyselín - ako pomáhajú?

PHA kyseliny podporujú procesy hydratácie a regenerácie pokožky a upokojujú podráždenie. Pomáhajú tiež:

  • posilňovať ochrannú bariéru pokožky a krvných ciev,
  • chráni pokožku pred škodlivými účinkami voľných radikálov a transepidermálnou stratou vody.  

PHA kyseliny sú určené pre všetky typy pokožky, najmä pre jemnú, podráždenú a začervenanú pokožku. Vyberte si prípravok s PHA kyselinami a presvedčte sa o ich vlastnostiach v praxi.

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory Cookies. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Súhlasím
pixel