SkinTra – Čistiaci gél s glukozidmi – prečo by ste ho mali zaradiť do svojej ošetrujúcej rutiny?

0 0 4 min
SkinTra – Čistiaci gél s glukozidmi – prečo by ste ho mali zaradiť do svojej ošetrujúcej rutiny?
Značky
0 0 4 min

Obsah

    Doteraz v celom sortimente značky Skintra chýbal iba čistiaci gél, aby sme Vám mohli odporučiť a vyskladať kompletnú starostlivosť jednej značky. To už je však iba minulosťou! Vyskúšajte absolútnu novinku – SkinTra – Čistiaci gél s glukozidmi, ktorý je ideálny pre ranné aj večerné čistenie tváre. Prečo Vám tento produkt odporúčame? A čo všetko obsahuje? Všetko sa dočítate v tomto článku!

    Prečo je každodenné čistenie pleti tak dôležité?

    SkinTra - Wash It Off - Glukozydowy Żel Oczyszczający

    Každý deň sa na našej pokožke usadzujú nečistoty ako z okolitého prostredia, tak aj také, ktoré si vytvára pokožka sama – napr. kožný maz. Prestavte si, že by ste nanášali ďalšie a ďalšie vrstvy ošetrujúcej kozmetiky a make-upu, bez toho aby ste pleť predtým dostatočne a dôkladne vyčistili. Vytvorili by ste tak ideálne prostredie pre kožné choroby, akné, čierne bodky či alergie. Preto sú gély na čistenie pleti také dôležité! Zároveň, pre skutočne hĺbkové očistenie pleti, s celým Cosibella tímom odporúčame metódu dvojfázového čistenia pleti.

    Aké zložky nájdete v zložení čistiaceho gélu SkinTra?

    Funkcie a najdôležitejšie vlastnosti čistiaceho gélu s glukozidmi

    Aplikácia a používanie gélu

    Adekvátne množstvo gélu naneste do vlhkých dlaní a dôkladne speňte. Hustú penu následne aplikujte na celú tvár a očné okolie, vmasírujte až do odstránenia nečistôt a nakoniec opláchnite vlažnou vodou. Používajte ráno a večer.

    Prvé použitie – moje dojmy

    Začnem od vizuálnej stránky tohto produktu – na poličke v kúpeľni vyzerá naozaj pekne. Fľaštička z hnedého skla je elegantná a zároveň ekologická. Po druhé – gél je naozaj hustý a pri aplikácii nepreteká cez prsty, vďaka čomu produktom zbytočne neplytváte. Úžasne pení! A to ma naozaj prekvapilo. V poslednej dobe som narazila iba na umývacie gély, ktoré penili málo, a preto som ich musela nanášať vo veľkom množstve, aby som pokožku ráno a večer dôkladne očistila.

    Dojmy po ďalších použitiach

    Mám zmiešaný typ pleti, ktorý je momentálne skôr suchý. Myslím si ale, že tento čistiaci gél na tvár bude vhodný pre všetky typy pleti, vrátane mastnej alebo citlivej. Ako som už spomenula, stále ma prekvapuje jeho hustota a penivosť, pretože naozaj DLHO vydrží. Používam ho už 3 týždne a z fľaštičky skoro nič neubudlo. A to je každodennou súčasťou mojej rutinnej starostlivosti o pleť! Skúsila som ho použiť pre 1. aj 2. fázu čistenia pleti a osvedčil sa dokonale! Stačili dve pumpičky prípravku, aby odlíčil aj silný make-up z očí i tváre v rámci 1. fázy a zároveň dôkladne dočistil pleť v 2. fáze čistenia. Používam ho v rannej aj vo večernej starostlivosti o pleť. Myslím, že si tento univerzálny produkt zamilujú ženy aj muži s akýmkoľvek typom pleti. Čo sa týka čistiacich gélov na tvár – tento gél zaraďujem medzi svojich favoritov!

    A v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať aj na našom instagramefacebooku alebo telefónnom čísle
    +421 233 221 070.

    Páčil sa Vám tento článok?

    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments