Nový SPF SkinTra – Protector

0 0 5 min
Nový SPF SkinTra – Protector
Kozmetika
0 0 5 min

Obsah

    Ochrana pred slnkom je potrebná po celý rok (ak sa, samozrejme, chcete chrániť pred nežiaducim sfarbením pleti, pigmentovými škvrnami, vráskami a predčasným starnutím). Opaľovacích krémov nikdy nie je dosť, preto Vám predstavujem našu novú kozmetickú novinku: SkinTra – Protector – Ošetrujúci opaľovací krém SPF 50+/PA++++, IR, BLUE LIGHT 🔆💛 Máme tiež príspevok o všetkom, čo musíte vedieť o SPF kréme Rich Coat od SkinTra!

    Zopár slov o krémoch s ochrannými SPF filtrami

    Moja pleť je dosť ťažko definovateľná. Po ošetrení izotretinoínom je citlivá a suchá, v okolí nosa a na čele sa rýchlo mastí, má sklon ku vzniku nedokonalostí a má pozápalové sfarbenie. Starať sa o ňu správne je výzva, ale ako sa hovorí, čím viac práce do niečoho vložíme, tým viac si užijeme konečné výsledky, však? 😉

    Samozrejme, vždy som v pleťových krémoch hľadala veľmi vysokú slnečnú ochranu, vďaka ktorej sa nebudem musieť obávať pigmentových škvŕn, fľakov a predčasného starnutia. Najviac mi vyhovuje, keď je zloženie krému ľahké/emulzné, relatívne rýchlo sa vstrebáva a zároveň je hydratačné a bezpečné na použitie okolo očí. Osobne sa mi nepáči matný efekt na pleti, takže uprednostňujem saténový konečný finish, s nádychom zdravého a jemného lesku. Musím uznať, že ak krém s filtrom dobre spolupracuje s make-upom, tak sa make-up nežmolkuje a krém ani negatívne neovplyvňuje jeho výdrž na pleti…pre mňa perfektné!

    Od začiatku môjho dobrodružstva s SPF filtrami som vyskúšala naozaj množstvo kozmetiky. Patrili sem krémy s ľahkou aj bohatou konzistenciou, emulzie, tyčinky, spreje a dokonca aj séra s SPF. Neviem, či ma ešte niečo prekvapí, preto sa Vami rada podelím o svoje doterajšie skúsenosti.

    Husté, bohaté SPF krémy sú určite lepšou voľbou pre suchú, zrelú pleť, ktorá potrebuje hydratáciu. Vo väčšine prípadov zanechávajú na pokožke viditeľný, ale príjemný film, pomaly sa vstrebávajú a preto nie sú veľmi vhodné pre ľudí s mastnou či aknóznou pleťou. Pokiaľ ide o make-up, po nanesení SPF krému sa oplatí počkať asi 15-20 minút a make-up aplikovať až po tejto dobe.

    Ľahké, emulzné krémy sú moje obľúbené. Na pleť sa veľmi príjemne nanášajú, pomerne rýchlo sa vstrebávajú, zanechávajú pokožku krásne jemnú, rozjasnenú, bez pocitu zaťaženia. Najviac ich obľubujú ľudia s mastnou, zmiešanou a aknóznou pleťou, ktorí oceňujú najmä pocit ľahkosti na pleti.

    Podľa môjho názoru, sú ochranné tyčinky a spreje, ktoré nám v kabelke nezaberú takmer žiadne miesto, praktickým riešením, ako počas dňa jednoducho reaplikovať SPF prípravok. Ich použitie je veľmi pohodlné, rýchle a nevyžaduje priame použitie rúk (nie vždy ich je možné umyť). Šikovné a efektívne ochranné opaľovacie spreje sú taktiež mojou obľúbenou formou slnečnej kozmetiky na telo alebo tvár, ale o tie preberieme inokedy 🙂

    Ideálny filter – aký by mal byť? SkinTra – Protector

    Asi Vás prekvapím, ale v prvom rade poviem, že dokonalý filter je taký, ktorý si nanesiete s úsmevom na tvári a viete, že sa v ňom budete cítiť dobre a bezpečne. Starostlivosť o pleť nás predsa sprevádza každý deň, preto by mala prinášať radosť, spokojnosť a príjemný konečný pocit. A teraz prejdem k detailom o novom SPF od SkinTry.

    Veľmi vysoká ochrana pred UVA, UVB, IR a BLUE LIGHT

    Trochu veľa vymenovaných skratiek ochrany, ale o tom je pre mňa poskytovanie správnej starostlivosti SPF krému. Krém musí chrániť pred UVA žiarením, ktoré je zodpovedné za predčasné starnutie, zmenu farby a bohužiaľ, aj za vznik rakoviny kože. UVB spôsobuje erytém a pri intenzívnom pobyte na slnku spôsobuje popáleniny. Opálený efekt je tiež výsledkom tohto typu žiarenia. IR (infračervené žiarenie) spôsobuje podráždenie, suchosť a degradáciu kolagénu v pokožke, čím urýchľuje starnutie pokožky. BLUE LIGHT (modré svetlo) uvoľňuje voľné radikály, ktoré tiež ovplyvňujú starnutie, stratu pružnosti a pevnosti.

    Bezpečný aj pre okolie očí, bez pálenia či štípania

    Neznášam, keď testujem novú kozmetiku a po chvíli ma začnú páliť a slziť oči – je tu niekto, komu sa to nestalo? Najhoršie je, keď tento efekt trvá niekoľko hodín. Očné okolie si vyžaduje jemnú ochranu a náležitú starostlivosť zároveň, preto si neviem predstaviť, že by som ho pri nanášaní krému vynechala. SPF od SkinTra je bezpečný pre použitie na očné okolie, čo je potvrdené aj oftalmológom. Toto je ďalšia dôležitá a kľúčová vlastnosť dokonalého opaľovacieho krému.

    Príjemný finish na pokožke bez zanechania bieleho filmu

    V dnešnej dobe je našťastie čoraz menej opaľovacích krémov, ktoré zanechávajú bieliaci efekt alebo sa ťažko aplikujú. Na pokožke však môžu zanechať rôzne konečné povrchové úpravy: od matného až po mokrý lesklý efekt. Protector sa príjemne nanáša, samozrejme nebieli a zanecháva veľmi prirodzený finish. Suchej pokožke dodáva saténový konečný efekt, zatiaľ čo v prípade mastnej a zmiešanej pleti môžete získať saténový, mierne lesklý efekt.

    Skvelá súhra s make-upom

    Keďže sa SPF aplikuje primárne ráno, make-up sa nanáša najčastejšie naň. Viem, aké ťažké je nájsť krém, ktorý nezaťaží make-up, udrží ho na mieste, bez toho aby sa žmolkoval, či zaliezal do vrások. Je potrebné si uvedomiť, že každý krém potrebuje chvíľu, aby sa vstrebal. Ak po nanesení Protectoru počkáte 5-10 minút a až potom sa pustíte do nanášania make-upu, nebudete s ním mať žiadne problémy. Navyše, s SPF so saténovým finishom vyzerajú všetky make-upy a BB krémy prirodzene a žiarivo. Ešte nemáte svojho favorita? Nájdite najlepšie BB krémy!

    Multifunkčnosť kozmetiky

    V tejto chvíli mám na mysli, že krém je možné použiť na tvár, krk, dekolt a celé telo. Samozrejme, najčastejšie ho bude používať na tvár kvôli jeho kapacite, ale skvele sa osvedčí napr. aj pri lokálnom použití na materské znamienka, ktoré nájdete na pokožke celého tela.

    Bezpečný pre tehotné ženy

    Myslím si, že toto je skutočne dôležitý aspekt. Tehotné ženy starostlivo a detailne kontrolujú, čo si na pleť nanesú a chcú mať istotu, že kozmetika bude pre nich, aj v tomto krásnom tehotenskom období, bezpečná. V prípade SkinTra Protector sa netreba báť – môžete ho bez obáv zakomponovať do svojej každodennej starostlivosti.

    SkinTra – Protector – recenzia & pocity

    Tento krém som mala tú česť dôkladne testovať a preto by som sa na záver rada podelila o svoje dojmy. Krém som naniesla na celú tvár, očné okolie, krk a dekolt. Musím priznať, že zloženie sa mi veľmi páči, je ľahké, emulzné, konzistencia je veľmi príjemná a ľahko sa rozotiera. Pri opätovnej aplikácii som sa rovnako nestretla so žiadnymi problémami. Krém moju pokožku zanechal príjemne hladkú s ľahkým saténovým a rozjasňujúcim efektom. Nežmolkuje sa, make-up na ňom dobre sedí a hlavne neštípe v očiach. Krém je balený v mäkkej, praktickej a keď sa Vám produkt minie, ľahko ju rozstrihnete a využijete plný, zvyšný objem krému. Keď to zosumarizujem, krém je jeden z mojich SPF favoritov a úprimne Vám odporúčam, aby ste jeho jedinečné zloženie, vlastnosti a účinky zažili na vlastnej koži.

    Ak Vás môj príspevok zaujal alebo ak sa chcete podeliť so skúsenosťami a pocitmi na náš nový SPF krém, zanechajte nám recenziu 😊 V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte našich kozmetológov, prostredníctvom nášho kozmetologického formulára.  Taktiež nám môžete napísať aj na instagramefacebooku alebo zavolať na telefónne číslo +421 233 221 070.

    Páčil sa Vám tento článok?

    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments