SkinTra – Creamy Happiness – rozlúčte sa s vráskami, akné a zafarbením!

0 0 3 min
SkinTra – Creamy Happiness – rozlúčte sa s vráskami, akné a zafarbením!
Kozmetika
0 0 3 min

Obsah

    Ďalšia verzia prípravku s retinalom od SkinTra, tentokrát s koncentráciou 0,1% a vo forme emulzie pre všetky typy pleti. Ak bojujete s vráskami, rozšírenými pórmi či nedokonalosťami, alebo sa chcete zbaviť nežiaducich sfarbení a efektívne bojovať proti starnutiu pokožky – táto pleťová emulzia je presne pre Vás. Prečítajte si náš blog a zistite viac o našom novom klenote v beauty svete.

    Pleťová emulzia Creamy Happiness – čím je výnimočná?

    To, čo odlišuje túto emulziu od iných kozmetických prípravkov tohto druhu je jej jedinečné zloženie. Základom je moderné riešenie v kozmeteológii, ktorým je retinal zapuzdrený v cyklodextrínoch. Navyše, je obohatená o ďalšie účinné zložky, ako je ektoín a sacharidová izomeráza, ktoré vytvárajú vysoko hydratačnú kombináciu. Podporujú tiež regeneráciu pokožky, upokojujú podráždenia a posilňujú hydrolipidovú bariéru, vďaka čomu je pokožka odolnejšia voči vonkajším faktorom.

    Retinal v cyklodextrínoch – čo to znamená?

    Ide o uzavretie, uzamknutie účinnej zložky (retinalu) v komplexotvornom cyklodextríne – vďaka čomu je stabilnejší a účinnejší ako tradičné formy jeho obsahu v kozmetike. Táto moderná technológia funguje na princípe pomalého a postupného uvoľňovania retinolu, čím sa minimalizuje riziko podráždenia, ku ktorému pri retinoidoch často dochádza, najmä ak sa používajú nesprávne.

    Vlastnosti a účinky emulzie SkinTra – Creamy Happiness

    Ako už sám názov napovedá, prípravok má konzistenciu ľahkej nemastnej emulzie, ktorá sa dobre vstrebáva do pokožky. Čo Vás možno prekvapí, je jej farba, ktorá je vzhľadom na obsah retinolu žltá. Hrozí teda riziko zafarbenia svetlej posteľnej bielizne, najmä ak idete spať hneď po nanesení prípravku – preto sa pre každý prípad oplatí pri aplikácii tejto emulzie používať posteľnú bielizeň tmavšej farby. 

    Pre koho je emulzia SkinTra – Creamy Happiness vhodná?

    Táto kozmetika je vhodná pre všetky typy pleti vrátane citlivej. Ide o ideálne riešenie pre ľudí, ktorí bojujú s prvými známkami starnutia, ale aj pre tých, ktorých pokožka potrebuje pokročilejšiu technológiu proti starnutiu. Navyše dokonale vyhovuje potrebám ľudí s aknóznou pokožkou, rozšírenými pórmi a pokožkou so sfarbeniami či pigmentovými škvrnami.

    Účinky používania

    Pri retinole, rovnako ako pri väčšine aktívnych zložiek, potrebujete čas, aby ste pozorovali požadované zmeny. Ale pri pravidelnom a dôslednom používaní si určite všimnete, že:

    Ako správne používať emulziu Creamy Happiness?

    V prípade retinoidov je dôležité zavádzať prípravok postupne. Zo začiatku začnite používať emulziu dvakrát týždenne večer a frekvenciu postupom času zvyšujte.

    Ako správne prípravok aplikovať?

    1. Odstráňte make-up a vyčistite pleť gélom/penou.
    2. Počkajte, kým pokožka vyschne.
    3. Malé množstvo emulzie naneste na tvár (môžete ju aplikovať aj na krk a dekolt).
    4. Počkajte 30-40 minút a prípadne naneste hydratačný krém.
    5. Počas dňa vždy používajte prípravok, ktorý zabezpečí ochranu pred slnkom s vysokým SPF (aspoň 40-50).

    S čím emulziu nekombinovať?

    Počas a priamo po použití tejto emulzie sa vyhnite priamej aplikácii inej kozmetiky so silnými účinnými látkami, ako sú vysoké koncentrácie vitamínu C, AHA a BHA kyselín alebo iných foriem retinolov. Táto kombinácia môže viesť k podráždeniu a poškodeniu hydrolipidovej bariéry, začervenaniu a nedokonalostiam. 

    Retinal – riešenie pre väčšinu kožných problémov

    Ak potrebujete kozmetiku, ktorá Vám pomôže vysporiadať sa so všetkými nedostatkami popísanými v tomto článku, táto emulzia bude ideálna – pôsobí viacsmerne a na všetky problémy súčasne. Retinal je veľmi dobre odskúšaná kozmetická zložka s vysokou účinnosťou – takže ak chcete silné a okamžité účinky, môžete jej dôverovať. Pozrite sa na naše ďalšie produkty séra s retinolom a séra pre zrelú pleť,

    Ak máte stále nejaké pochybnosti alebo si nie ste istí, či je tento produkt vhodný aj pre Vás, kontaktujte našich kozmetológov. Vyskúšajte nášho virtuálneho kozmetológa, ktorý Vám vyberie kozmetiku podľa typu a konkrétnych problémov pleti. Napíšte nám aj na našom instagrame, facebooku alebo zavolajte na telefónne číslo +421 233 221 070. Radi Vám poradíme!

    Páčil sa Vám tento článok?

    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments