Šampóny HairTry – starajte sa o vlasy s rozumom!

0 0 5 min
Šampóny HairTry – starajte sa o vlasy s rozumom!
Značky
0 0 5 min

Obsah

    Keď sa povie „starostlivosť o vlasy“, vybavia sa nám vlasy ako také. Ale čo pokožka hlavy? Značka HairTry, vytvorená Cosibella tímom, na tento dôležitý aspekt upozorňuje svojim mottom: „Starostlivosť o vlasy s rozumom.“ A rozum, to je predsa hlava 😊. Vďaka tomuto holistickému prístupu vznikli šampóny, ktoré sa sústredia na konkrétne problémy pokožky hlavy bez ohľadu na náš vek alebo pohlavie. To, čo robí značku HairTry výnimočnou, je kombinácia skúseností a vedomostí trichológov a vášeň vytvárať unikátne produkty samotných tvorcov. Prípravky tejto značky Vám zaistia profesionálne výsledky ako z kaderníckeho salóna – a to bez toho, aby ste museli opustiť pohodlie svojho domova.

    Ako sa HairTry stará o životné prostredie?

    Nezabúdame ani na našu planétu. Šampóny plníme do ekologických obalov vyrobených z 98% z materiálu rPET, vďaka čomu značka nezabúda ani na životné prostredie.

    Ale to stále nie je všetko! Pokiaľ si pre starostlivosť o vlasy vyberiete HairTry, budete sa starať nielen o svoje vlasy, ale aj o našu planétu. Značka sa aktívne podieľa na čistení morí a oceánov v spolupráci s organizáciou Ocean Waste Plastic. A navyše, kúpou akéhokoľvek produktu HairTry podporíte nadáciu SeedBalls Kenya, ktorá sa snaží o znovuzalesnenie oblastí zničených ľudskou činnosťou. Prezrite si celú ponuku značky HairTry, nájdite si ideálny produkt presne pre seba a podporte zdravie našej planéty spolu s nami!

    Ako si vybrať vhodný šampón pre pokožku hlavy?

    Každý z nás má inú štruktúru vlasov a pokožku hlavy, preto je dôležité, aby ste si vybrali produkt prispôsobený Vašim individuálnym potrebám. Pokiaľ máte matné, na dotyk drsné vlasy zbavené elasticity, znamená to, že potrebujú poriadnu dávku hydratácie. V tomto prípade si vyberte hydratačný šampón, ktorý poskytne vlasom potrebné zložky a vráti im prirodzený lesk. Pokiaľ sa Vaša pokožka hlavy rýchlo mastí a vlasom už druhý deň po umytí chýba sviežosť, vyskúšajte čistiaci šampón, ktorý reguluje sekréciu kožného mazu a predĺži sviežosť vlasov. Alebo ak bojujete s lupinami, citlivou alebo podráždenou pokožkou hlavy, pozrite sa na šampón s obsahom enzýmov. Vďaka svojim vlastnostiam odstraňuje odumreté kožné bunky, hĺbkovo čistí a upokojuje podráždenie. Výberom správneho šampónu zaistíte Vašim vlasom vytúženú krásu, no čo je dôležitejšie, Vašej pokožke hlavy najmä zdravie a vitalitu.

    HairTry – Take Off The Sebum – Čistiaci šampón

    Mastiaca sa pokožka hlavy, svrbenie či spľasnuté vlasy sú problém, s ktorým je často ťažké bojovať. Vďaka čistiacemu šampónu HairTry – Take Off The Sebum je však možné túto výzvu prekonať! Tento šampón nielen, že hĺbkovo čistí, ale výrazne predlžuje sviežosť vlasov a dodáva im objem. Má gélovú konzistenciu, ktorá sa príjemne rozotiera a vytvára bohatú penu. Ale nejde len o účinnosť umývania – ide o celú filozofiu starostlivosti o vlasy.

    Aktívne zložky ako 1% Fruit Vinegar a 2% POLYPLANT A/S účinne odstraňujú nečistoty a zároveň sa starajú o kožný mikrobióm a minimalizujú mastenie. Tento produkt je charakteristickou podstatou holistického prístupu k starostlivosti – kombinácia dôkladného čistenia so starostlivosťou o pokožku hlavy a vlasy. Jemná osviežujúca vôňa prípravku vytvorí z obyčajného každodenného umývania vlasov relaxačný zážitok.

    Pokiaľ potrebujete dodať Vašim vlasom ľahkosť, objem a predĺžiť ich sviežosť, HairTry – Take Off The Sebum je absolútny ideál. Bez ohľadu na to, či sú Vaše vlasy vystavené častému stylingu, alebo sa jednoducho iba mastia, tento šampón 100% splní Vaše očakávania.

    HairTry – Feel The NMF – Hydratačný šampón

    Premýšľate, ako v jednom kroku dôkladne očistiť pokožku hlavy a zároveň poskytnúť Vašim vlasom dostatočnú hydratáciu? Odpoveď sa nachádza v šampóne HairTry – Feel The NMF. Ideálna voľba pre každého člena domácnosti. Gélová konzistencia šampónu úžasne pení, vďaka čomu je aplikácia nielen účinná, ale zároveň veľmi príjemná.

    Nejde ale o obyčajný šampón. Vďaka obsiahnutým zložkám ako 1% MOISTURIZING FACTOR a POLYPLANT MOISTURIZING získavajú vlasy rovnováhu, sú vyživené, ľahké a plné objemu. Obsiahnutý panthenol upokojuje pokožku hlavy a redukuje pocit suchosti a nepríjemného napätia. Svieža, ľahko ovocná vôňa Vám zabezpečí zaslúženú chvíľku relaxu!

    Pokiaľ túžite po čistých, hĺbkovo hydratovaných a zdravých vlasoch, siahnite po šampóne HairTry – Feel The NMF. Správna voľba pre suché, kučeravé a dehydratované vlasy.

    HairTry – Date With Exfoliate – Enzymatický šampón

    Ide o špecializovaný produkt, ktorý v sebe súčasne kombinuje účinky šampónu a peelingu pre pokožku hlavy. Ak nemáte čas na pravidelnú exfoliáciu pokožky hlavy, alebo na to jednoducho zabúdate – tento šampón bude pre Vás ideálnym riešením. Účinne čistí pokožku hlavy, jemne odstraňuje odumreté kožné bunky a predlžuje sviežosť umytých vlasov. Navyše pozdvihuje vlasy už od korienkov, zväčšuje objem účesu a pomáha aj v boji proti lupinám. Exfoliačný účinok spôsobuje enzým získaný z fíg – ficín, ktorý patrí medzi enzýmy s najsilnejšími účinkami.

    Samotné používanie šampónu je veľmi príjemné. Šampón má gélovú konzistenciu, vytvára krémovú hustú penu a má peknú, jemne parfumovanú vôňu. Pýši sa mimoriadnou účinnosťou a efektívnosťou, pretože jeho objem je až 500 ml a frekvencia používania by mala byť maximálne 1x týždenne. Preto bezpochyby, tento enzymatický šampón zostane vo Vašej kúpeľni veľmi dlho.

    Ak však túžite po šikovnejšom balení, ktoré si jednoducho zoberiete so sebou vždy, keď cestujete alebo ak radi a často meníte a testujete vlasovú kozmetiku, značka HairTry splnila aj Vaše očakávania. Teraz tento enzymatický šampón nájdete aj v 250 ml verzii! Pridajte si tento produkt do svojej kozmetickej taštičky ešte dnes.


    Dúfam, že Vám tento článok pomohol zistiť, aký šampón bude pre Vaše vlasy vhodný a inšpiroval Vás k starostlivosti o vonkajšiu, ale aj vnútornú krásu. Túto tému môžete preskúmať ďalej a dozvedieť sa viac o fungovaní šampónov. Pozrite si aj ďalšie produkty z našej ponuky: šampóny na kučeravé vlasy, šampóny proti rozštiepeniu končekov ako aj jedinečné tuhé šampóny. Odporúčame zaviesť aj podporné metódy, ktoré Vám pomôžu zbaviť sa stresu a nahromadeného napätia.

    Ak Vás táto téma zaujíma a chcete vedieť ešte viac, napíšte nám na náš e-mail: obchod@cosibella.sk A v prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať aj na našom instagramefacebooku alebo telefónnom čísle +421 233 221 070.

    Páčil sa Vám tento článok?

    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments