Toniká HairTry – pripravte sa na nové «babyhair» vlasy a znížte vypadávanie vlasov

0 0 5 min
Toniká HairTry – pripravte sa na nové «babyhair» vlasy a znížte vypadávanie vlasov
Značky
0 0 5 min

Obsah

    Prečo toniká na vlasy? Pretože práve prípravok ako vlasové tonikum je nevyhnutným prvkom starostlivosti, ak chcete mať zdravšie vlasy, znížiť ich vypadávanie a regulovať sekréciu kožného mazu. Toniká pre rast vlasov si zamilujete vďaka ich skvelým účinkom okamžite – dajte im šancu a uvidíte, že ich treba zaradiť aj do Vašej starostlivosti!

    Zopár faktov o značke HairTry

    Starajte sa o svoje vlasy s rozumom! Značka HairTry nie je len o starostlivosti o vlasy – je to cielená a komplexná starostlivosť o celú Vašu hlavu, s prihliadnutím na zdravie vlasovej pokožky, ktorá je základom krásnych a lesklých vlasov. Odkaz je jasný: zdravá vlasové korienky a pokožka hlavy znamená zdravé vlasy bez ohľadu na vek alebo pohlavie.

    Prečo práve HairTry?

    Starostlivosť o životné prostredie

    A to ešte nekončíme! HairTry je značka s poslaním. Každým zakúpeným produktom podporujete iniciatívu ekologickej organizácie Ocean Waste Plastic, ktorá pomáha čistiť naše krásne moria a oceány od plastov. Navyše, kúpou kozmetiky tejto značky podporíte aj SeedBalls Kenya – každý zakúpeným produktom zabezpečíte až 20 vysadených semien, ktoré pomáhajú obnovovať oblasti zničené ľudskou činnosťou.

    Vyberajte svedomito, vyberajte HairTry!

    Ak teda hľadáte značku, ktorá splní nielen Vaše najnáročnejšie očakávania v oblasti starostlivosti o vlasy, ale bude dbať aj na ochranu našej planéty – určite spoznajte značku HairTry! Vyberte si produkty, ktoré sú šetrné k Vám aj k našej planéte.

    Prečo sa toniká na vlasy oplatí používať?

    Ide o produkty, ktoré si získavajú srdcia milovníkov krásnych a zdravých vlasov po celom svete. Tonikum sa aplikuje priamo na vlasovú pokožku, nakoľko stimuluje rast vlasov a vlasové folikuly pre podporu rastu vlasov, redukciu mastnoty alebo výživu vlasovej pokožky.

    Správna starostlivosť od základu
    Toniká sú produkty, ktoré pôsobia priamo na miesto určenia – na pokožku hlavy, kde zaisťujú jej zdravie a následne aj krásu a silu Vašich vlasov.

    Nekonečný boj s vypadávaním vlasov
    Ak bojujete s problémom vypadávania vlasov, tonikum, ktoré podporuje rast vlasov môže byť Vašim najlepším spojencom. Mnohé z týchto prípravkov obsahujú aktívne zložky, ktoré účinne spomaľujú a redukujú proces vypadávania vlasov a stimulujú vlasové folikuly k intenzívnejšiemu rastu.

    Urýchlenie rastu
    Snívate o dlhých vlasoch? Jednoznačne potrebujete tonikum! Vďaka nemu môžu Vaše vlasy začať rásť rýchlejšie, bude ich viac a pravidelným používaním sa Vám splní sen 🙂

    Hlavné vlastnosti toník HairTry

    Čím sú toniká značky HairTry tak výnimočné?

    Ak ste ešte nemali možnosť vyskúšať toniká vo svojej každodennej starostlivosti, je najvyšší čas to zmeniť! Toto je produkt, ktorý môže mať skutočný vplyv na stav Vašich vlasov a pokožky hlavy a poskytuje im to najlepšie.

    HairTry - Babyhair Fever - Rozohrievajúce tonikum pre rast vlasov

    HairTry – Babyhair Fever – Rozohrievajúce tonikum pre rast vlasov

    Hľadáte tonikum proti vypadávaniu vlasov, ktoré zároveň podporuje rast vlasov? Toto rozohrievajúce tonikum obsahuje komplex vitamínov B, kofeín, špeciálnu hrejivú zložku a peptid, ktorý stimuluje rast vlasov a zabraňuje ich vypadávaniu. Priznám sa, že po prvom použití som bola prekvapená jeho účinkom. Babyhair Fever zahrieva vlasovú pokožku, čím výrazne zlepšuje mikrocirkuláciu. Vďaka tomu sú vlasové korienky lepšie vyživené a vlasy začnú rýchlejšie rásť. Tonikum je navyše vybavené praktickým aplikátorom s výlevkou, ktorá uľahčuje rovnomerné nanášanie produktu. Produkt je ideálny pre ľudí s rednúcimi vlasmi a pre tých, ktorí bojujú s pomaly rastúcimi vlasmi. Osobne som si všimla, že po dlhšom čase používania mi začali rásť malé detské vlásky „babyhair”, ako už sám názov napovedá 🙂 Takže jednoznačne funguje a svoj účel spĺňa na výbornú! Tonikum má ľahkú vodnatú konzistenciu a príjemnú, jemnučkú vanilkovú vôňu.

    HairTry - Long Hair, Don't Care - Vyživujúce vlasové tonikum s kapsulovaným olejom a rastlinnými extraktmi

    HairTry – Long Hair, Don’t Care – Vyživujúce vlasové tonikum s kapsulovaným olejom a rastlinnými extraktmi

    Strata vlasov? Nie, ďakujem! Toto tonikum plné inovatívnych zložiek, ako sú ELAYA RENOVA™ a KERASCALP™, stimuluje mikrocirkuláciu vlasovej pokožky, čím posilňuje a vyživuje vlasové folikuly. Jeho pravidelné používanie nielen zastavuje vypadávanie vlasov, ale aj účinne stimuluje rast nových. Je skutočným priekopníkom v procese rastu vlasov. Toto unikátne tonikum na vyživenú vlasovú pokožku a rast vlasov má ľahké, vodnaté zloženie, ktoré vďaka praktickému aplikátoru ľahko rozotriete po vlasovej pokožke. Aplikáciu sprevádza svieža ovocná vôňa, ktorá príjemne obohatí celý proces ošetrenia vlasovej pokožky a korienkov vlasov.

    HairTry - Breezy Not Greasy - Seboregulačné vlasové tonikum so zapuzdrenou kyselinou salicylovou

    HairTry – Breezy Not Greasy – Seboregulačné vlasové tonikum so zapuzdrenou kyselinou salicylovou

    Toto vlasové tonikum je riešením problému nadmerne sa mastiacich vlasov a vlasov bez sviežosti. Obsahuje zapuzdrenú kyselinu salicylovú a extrakt z kôry vŕby bielej, ktoré výborne regulujú sekréciu mazu a majú aj protizápalové a antibakteriálne vlastnosti. S jeho pomocou vydržia Vaše vlasy dlhšie svieže a nezaťažené. Produkt má príjemnú bylinkovú vôňu a veľmi ľahké, vodnaté zloženie a ako v prípade všetkých ostatných vlasových toník, pohodlný a praktický aplikátor, ktorý umožňuje presné rozloženie tonika po pokožke hlavy.

    HairTry - Hydrate Hero - Hydratačné vlasové tonikum

    HairTry – Hydrate Hero – Hydratačné vlasové tonikum

    Prvá vec, ktorú si po otvorení fľaštičky s týmto vlasovým tonikom všimnete, je krásna, svieža, kvetinová, až parfumovaná vôňa, ktorá rozhodne spríjemňuje jeho aplikáciu. NMF komplex, ektoín a ďalšie zložky, ktoré tonikum obsahuje vytvárajú mimoriadne účinnú kombináciu aktívnych látok. Je to priam až dar z nebies pre suchú a podráždenú pokožku hlavy! Účinne hydratuje a vyživuje mikrobióm pokožky hlavy a upokojuje podráždenie a svrbenie. Nezaťažuje vlasy a rovnako ako ostatné má ľahké, vodnaté zloženie.

    Pokiaľ máte ďalšie otázky, napíšte nám na náš e-mail: obchod@cosibella.sk. Naše kozmetologičky Vám s výberom vhodného vlasového tonika rady pomôžu! A v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať aj na našom Facebooku aj Instagrame alebo telefónnom čísle +421 233 221 070.

    Páčil sa Vám tento článok?

    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments