Spoznajte kondicionéry HairTry pre každý typ pórovitosti vlasov!

0 0 4 min
Spoznajte kondicionéry HairTry pre každý typ pórovitosti vlasov!
Značky
0 0 4 min

Obsah

    Vo svete plnom znečisteného ovzdušia, premenlivého počasia a nekonečných výziev každodenného stylingu čelia Vaše vlasy ťažkým skúškam. V takýchto situáciách s istotou potrebujú také kondicionéry, s ktorými HairTry prichádza presne včas! Vlastná značka Cosibelly vytvorila kondicionéry, prispôsobené každej pórovitosti a jedinečným potrebám vlasov. Čítajte ďalej a vyberte si ten pravý kondicionér aj pre svoje vlasy, podľa typu ich pórovitosti a podľa toho, čo skutočne potrebujú 😊.

    HairTry a ekológia – dôležité!

    Značka HairTry sa zamerala na ekológiu. Obal kondicionéra je vyrobený z 98% rPET (recyklovateľného plastu), čo je samo o sebe veľké plus pre našu planétu. A ešte väčším bonusom je, že kúpou produktov tejto značky podporíte aj ekonadácie Seedballs Kenya a ReSea Project, ktoré sa starajú o naše krásne, no veľmi ohrozené a krehké životné prostredie.

    Objavte ľahkosť a lesk so „Shine (f)low” – Váš nový spojenec v starostlivosti o vlasy s nízkou pórovitosťou!

    HairTry – Shine (f)low – Kondicionér s emolientami pre vlasy s nízkou pórovitosťou – 250ml

    Priznám sa, že ako človek, ktorého korunu krásy tvoria vlasy práve s nízkou pórovitosťou, o tomto kondicionéri môžem povedať najviac. Po prvé – získal si špeciálne a isté miesto v mojej kúpeľni, pretože som ho mala tú česť testovať! Funguje skvele a zabezpečí, že moje vlasy majú ďalší „good hair day” 😊.

    Čím sú charakteristické vlasy s nízkou pórovitosťou?

    Tento vlas má „uzamknutú“ kutikulu, čo mu sťažuje absorbciu hydratačných látok, no zároveň – čo je plus – vďaka jeho zatvorenej kutikule si hydratáciu dlhšie udrží vo svojej štruktúre. Hoci sa nízkopórovité vlasy na prvý pohľad môžu zdať zdravé, často trpia nedostatkom lesku a elasticity. Preto je taktiež veľmi dôležité poskytnúť im vhodné aktívne zložky, ktoré ich vyživia bez toho, aby ich zbytočne zaťažili.

    Prečo práve „Shine (f)low”?

    Čím je kondicionér „Shine (f)low“ iný ako všetky ostatné kondicionéry, ktoré ležia na Vašej poličke v kúpeľni? Kľúčové zložky tu tvorí baobabový olej a maslá tucuma a cupuacu, ktoré sú známe svojimi silnými hydratačnými a regeneračnými vlastnosťami, bez toho aby vlasy nepríjemne zaťažili, či zanechali ich „spľasnuté”. Jedinečnosť tohto kondicionéru spočíva v tom, ako krásne zvýrazňuje prirodzený lesk našich vlasov, vďaka čomu sú zdravšie a pružnejšie.

    Ako správne používať kondicionér Shine (f)low?

    Osobne milujem jeho všestrannosť! Môžeme ho použiť ako klasický kondicionér, teda na umyté a vlhké vlasy (prečítajte si o starostlivosti o vlasy so šampónmi HairTry), no niekedy ho používam v minimálnom množstve ako bezoplachový kondicionér (túto formu moje vlasy obzvlášť milujú!). Dôležité je myslieť na dôkladnú a správnu aplikáciu produktu a s nanášaným množstvom to nepreháňať – pamätajte, že menej je viac!

    HairTry – Shine Brightly: MUST-HAVE pre vlasy s vysokou pórovitosťou

    HairTry – Shine Brightly – Kondicionér s emolientami pre vlasy s vysokou pórovitosťou – 250 ml

    Ak majú Vaše vlasy vysokú pórovitosť – niečo pre Vás mám! Musíte vyskúšať kondicionér „Shine Brightly“ od HairTry!

    Čím sú typické vysokopórovité vlasy?

    Vlasy s vysokou pórovitosťou často predstavujú výzvu v každodennej starostlivosti a sú zvyčajne ľahko rozpoznateľné vďaka ich špecifickým vlastnostiam. Predovšetkým pre ich schopnosť rýchlo absorbovať vodu a aplikované vlasové prípravky. Bohužiaľ, rovnako rýchlo ako hydratačné prípravky a vodu prijímajú, tak o svoju vlhkosť aj rýchlo prichádzajú. Tieto vlasy majú vyvýšenú, otvorenú kutikulu, vďaka čomu sú prirodzene priepustnejšie. Z tohto dôvodu sú často suché, náchylné na krepovatenie či lámanie a môžu vykazovať aj viditeľné poškodenia, ako sú rozštiepené končeky.

    Bude kondicionér Shine Brightly pre Vaše vlasy naozaj užitočný?

    Určite sa pýtate, čím je kondicionér Shine Brightly taký jedinečný. Jeho unikátne pôsobenie pramení predovšetkým z dôkladne a špecificky navrhnutého zloženia, ktoré obsahuje jedinečnú kombináciu cenných olejov. Olej z melónových semienok, olej zo svetlice farbiarskej, borákový olej – všetky sa podieľajú na jeho skvelých vlastnostiach. Majú zmäkčujúci účinok, čo je v prípade vlasov s vysokou pórovitosťou kľúčové!

    Vlasy s vysokou pórovitosťou potrebujú hydratáciu, no zároveň potrebujú zložky, ktoré im zabezpečia zdravý lesk a hĺbkové vyhladenie. Kondicionér Shine Brightly poskytuje podporu, ktorú takéto vlasy potrebujú, bez toho, aby ich zaťažoval, s ľahkosťou a prirodzeným leskom.

    HairTry – Like A Diamond – dokonalá voľba pre vlasy so strednou pórovitosťou!

    HairTry – Like A Diamond – Kondicionér s emolientami pre vlasy so strednou pórovitosťou – 250 ml

    Ste majiteľkou strednepórovitých vlasov? V tom prípade máme dokonalý kondicionér aj pre Vás – taký, ktorý kompletne pokryje všetky ich potreby – HairTry – „Like A Diamond

    Charakteristika vlasov so strednou pórovitosťou

    Vlasy so strednou pórovitosťou sa najtypickejšie u ľudí s vlnitými vlasmi. Tento typ pórovitosti však môžu mať aj ľudia s rovnými vlasmi, ktorí si ich často farbia. Vyznačuje sa predovšetkým zvýšenou náchylnosťou k lámaniu, čo sa prejavuje rozštiepenými končekmi. Tento typ vlasov sa pri vystavení vlhkosti ľahko krepovatí a po umytí môže ich prirodzené vysušenie trvať až niekoľko hodín.

    Som rada, že Vám môžem na našom blogu predstaviť tento skvost v starostlivosti o vlasy, ktorý nemožno ignorovať a prehliadnuť. Zoznámte sa s kondicionérom „Like A Diamond” od Hairtry! Baobabový olej a maslo cupuacu sú špeciálne vybrané zložky, ktoré spolu s ďalšími aktívnymi látkami obsiahnutými v prípravku dodajú vlasom potrebné živiny bez toho, aby ich zaťažovali. A výsledok? Vlasy sú viditeľne hladké a žiaria ako ligotavý diamant. Výsledný efekt je ako po návšteve kaderníckeho salónu! Like A Diamond” Vám ponúka slobodu výberu: môžete ho používať ako klasický oplachovací kondicionér alebo ako bezoplachový kondicionér, ktorý Vašim vlasom poskytne všetko to, čo potrebujú. Bez ohľadu na to, či ho použijete na mokré alebo suché vlasy, účinok je viditeľný okamžite – garantujem, že od momentu jeho používania začnete zbierať komplimenty na Vaše krásne vlasy 😊.

    Existujú aj kondicionéry, ktorú sú vhodné pre každú pórovitosť?

    Ak si nie ste úplne istí, akú pórovitosť majú Vaše vlasy a téma výberu kondicionéru, podľa pórovitosti Vás stále mätie, alebo jednoducho, ak hľadáte dobrý kondicionér pre každodenné použitie, pozrite si tieto unikátne, všestranné produkty. Verím, že Vás oslovia a splnia Vaše očakávania.

    HairTry – Everyone, Everyday – Kondicionér pre každodenné použitie pre všetky typy vlasov – 250ml

    Ak hľadáte dokonalý kondicionér na každý deň, určite otestujte Everyday, Everyday. Zmes zmäkčujúcich a zvlhčujúcich látok, ktoré obsahuje, prinavráti Vašim vlasom hebkosť a dodá im lesk bez efektu krepovatenia či zbytočného zaťažovania. Jeho bohatá, ale zároveň ľahká konzistencia hydratuje a regeneruje vlasové pramene a chráni ich pred negatívnymi vplyvmi vonkajších faktorov. Navyše, má sviežu, jemnú a príjemnú vôňu. 

    HairTry – Who Is She? – Kondicionér s lamelárnou vodou pre regeneráciu a hĺbkovú obnovu vlasov – 100ml

    Vyžadujú si Vaše vlasy intenzívne uhladenie? Alebo možno potrebujete okamžitý WOW efekt pred dôležitou udalosťou? Nech je dôvod akýkoľvek, Who Is She je odpoveďou na všetky Vaše otázky! Po prvom použití sa stane Vašim absolútnym must-have. Vďaka technológii lamelárnej vody tento kondicionér účinne uhladí Vaše vlasy a uľahčí ich rozčesávanie a úpravu. Jeho používaním zabudnete na problémy s rozčesávaním a aj na to, ako vyzerajú matné a krepovité vlasy.

    Použitie je navyše mimoriadne jednoduché – primerané množstvo kondicionéru stačí naniesť do vlhkých vlasov a vmasírovať, aby vznikla emulzia. Potom ho opláchnite a užívajte si hebké a lesklé vlasy.

    A pokiaľ stále neviete, ktorá kozmetika bude pre Vaše vlasy tá najlepšia, odporúčam Vám využiť našu bezplatnú kozmetologickú poradňu, kde sa prostredníctvom nášho formuláru skontaktujete priamo s odborníkmi pre starostlivosť o pleť – kozmetológmi. Môžete nás kontaktovať aj na našom Facebooku či Instagrame alebo zavolať na telefónne číslo +421 233 221 070.

    Páčil sa Vám tento článok?

    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments