Stylingové spreje a laky

Počet výrobkov: 25

Stylingové prípravky v spreji sú pohodlnou formou, ktorá sa stará o vlasy a uľahčuje ich úpravu. Spreje a hmly zlepšujú objem vlasov už od korienkov, oživujú tvar vĺn a dodávajú vlasom lesk. Nastriekajte prípravok na Vaše vlasy, bez problému ich upravte a doprajte si úžasný výsledný efekt!

Spreje a laky na vlasy - na čo sa používajú?

Či už chcete prirodzene spevniť Vaše vlnité vlasy alebo túžite po účese, ktorý vydrží, správne zvolený sprej je kľúčom k úspechuS vlasovými sprejmi nielen, že poriadne skrotíte neposlušné pramienky - tieto prípravky sa o vlasy dokážu aj dokonale starať a chrániť ich. Laky na vlasy vedia účes zase poriadne spevniť, takže bude chránený pred vlhkosťou, vetrom či ďalšími nepriaznivými podmienkami.


Dozvedieť sa viac

Ako používať lak na vlasy?

Najlepšie výsledky dosiahnete, keď budete sprej držať približne 30 cm od vlasov. Prípravok aplikujte krátkymi kontrolovanými strekmi, aby ste dosiahli rovnomerné pokrytie a nezaťažili vlasy. Účes s lakom na vlasy je veľmi obľúbený a osvedčí sa aj napríklad počas procesu fotenia - skúste nastriekať malé množstvo prípravku na prsty a jemne zvýraznite pramene tým, že ich jedinečným spôsobom upravíte.

Spreje na vlasy - cesta k účesu snov

Spreje na vlasy sú ideálnym kozmetickým prípravkom pre vytvorenie a vylepšenie štruktúry účesu. V Cosibelle nájdete produkty, ktoré nielen uľahčujú styling, ale vlasy aj vyživujú a chránia pred poškodením. Nastriekajte vlasy sprejom, upravte ich kefou alebo hrebeňom a máte hotovo!

Aký sprej zvoliť?

Výber laku na vlasy by sa mal riadiť individuálnymi potrebami Vašich vlasov. V našom e-shope nájdete:

  • spreje pre zvýraznenie textúry vlasov - skvele zdôraznia vlnky a kučery,
  • hydratačné spreje - ideálne pre suché vlasy, ktoré potrebujú hydratáciu,
  • suché šampóny - vďaka nim bude účes svieži po celý deň,
  • vyhladzujúce spreje – pre tých, ktorí túžia po efekte hladkých vlasov.

Objavte svoje obľúbené vlasové spreje a tešte sa z krásneho účesu každý deň s Cosibellou!

pixel