Doplnky do vlasov

Počet výrobkov: 23

Ku správne zvolenej vlasovej kozmetike je potrebné množstvo doplnkov. Dopĺňajú starostlivosť a podporujú pôsobenie vlasových prípravkov. Sú to napríklad kvalitné kefy, gumičky z materiálov šetrných k vlasom, turbany, uteráky či masážne kefy na pokožku hlavy. S týmito doplnkami zabezpečíte Vašim vlasom a pokožke hlavy komplexnú starostlivosť. Presvedčte sa sami!

Triedenie

Praktické doplnky na vlasy

Snáď každý túži po upravených a krásnych vlasoch. Pravidelná, vhodne zvolená vlasová starostlivosť je absolútnym základom, ale nezabúdajme ani na správne doplnky a vlasové príslušenstvo, ktoré uľahčia každodenný styling aj samotnú starostlivosť. V ponuke e-shopu Cosibella nájdete praktické a funkčné doplnky na vlasy, vďaka ktorým bude úprava vlasov skutočne príjemnou záležitosťou!


Dozvedieť sa viac

Rôzne druhy kief na vlasy

Kefy na vlasy sú bezpochyby nevyhnutným doplnkom v starostlivosti o vlasy, po ktorom siahnete aj niekoľkokrát denne. Vhodne zvolená kefa umožní ľahké a rýchle rozčesanie vlasov bez vytrhávania a zbytočného ťahania. Kefy na vlasy však môžu mať rôzne funkcie:

  • kefy na rozčesávanie vlasov: rozčesávacie kefy a hrebene majú široko rozostavané zuby a dobre rozčešú najmä dlhé a husté vlasy
  • kefy na žehlenie vlasov: žehliace kefy majú keramickú vrstvu, ktoré s použitím tepla fénu narovnávajú vlasy, uhladzujú ich a dodávajú im lesk
  • kefy pre väčší objem vlasov: okrúhle kefy s prírodnými štetinami dodávajú vlasom objem a nadýchanosť
  • stylingové kefy na vlasy: rôzne veľké kefy, s rôznymi druhmi štetín umožňujú upraviť vlasy podľa Vašich predstáv
  • kefy na mokré vlasy: pre ľahké, šetrné a bezbolestné rozčesanie mokrých vlasov. Nemajú klasický mäkký vankúšik, a sú preto ideálne na včesanie kondicionéru alebo masky do mokrých vlasov

Turbany a uteráky

Turbany a uteráky na vlasy sú praktické a funkčné doplnky, ktoré výrazne uľahčujú proces schnutia vlasov. Nezabúdajte, že zamotaný uterák alebo turban by mal na vlasoch zostávať max. po dobu 15 minút. Vďaka tomu zabránite vytvoriť ideálne podmienky na rozvoj plesne na pokožke hlavy – predídete napr. vzniku lupín. Sú vyrobené z jemných materiálov a šetrne absorbujú prebytočnú vodu z vlasov. Turbany a uteráky sú ideálne pre tých z Vás, ktorí sa vedome staráte o stav svojich vlasov a snažíte sa minimalizovať škodlivé účinky vysokých teplôt počas sušenia vlasov.

Gumičky a čelenky do vlasov

Čelenky a gumičky do vlasov sú doplnky, ktoré oceníte pri každodenných činnostiach. Poslúžia na vytvorenie účesu, ale tiež napríklad na ochranu vlasov počas aplikácie pleťových masiek. Bez ohľadu na to, či potrebujete gumičky pre každodennú úpravu vlasov alebo dizajnové čelenky, ktoré doplnia Váš účes, u nás nájdete všetko, čo potrebujete.

Aké vlasové doplnky si zaobstarať?

Vyberajte zo širokej ponuky doplnkov na vlasy značiek ako Anwen, Mohani alebo Trust My Sister a uľahčite si každodennú starostlivosť a styling. Vhodne zvolenú kefu na vlasy sa oplatí mať v kúpeľni aj v kabelke. Príjemný, savý uterák a praktické gumičky spríjemnia obyčajné, ale dôležité povinnosti počas dňa. Zo zaujímavých vzorov a farebných kombinácií si vyberte tie, ktoré Vás zaujmú najviac!

pixel