Bezoplachové kondicionéry

Počet výrobkov: 15

Bezoplachové kondicionéry by mali byť súčasťou starostlivosti najmä o kučeravé vlasy. Sú skvelým základom pre ďalšie stylingové prípravky zamerané na definovanie vĺn či kučier. Ako používať bezoplachový kondicionér? Jednoducho ho naneste na mokré vlasy a následne vlasy jemne osušte. Takýto prípravok zanechá na vlasoch výživný, ochranný film a dodá im krásny lesk. Spoznajte našu širokú ponuku a užívajte si krásne a vyživené vlasy!

Triedenie

Bezoplachové kondicionéry – úspora času

Každodenná starostlivosť o vlasy môže zahŕňať aj niekoľko krokov, ktoré zaberú veľa času. Ale nie vždy to tak musí byť. Skvelým spôsobom, ako sa účinne a úsporne starať o vlasy, je zaradiť do ošetrujúcej rutiny kondicionér, ktorý sa nemusí oplachovať. Vďaka tomu zaistíte svojim vlasom potrebné zložky, ktoré ich posilnia, hydratujú, vyživia a ochránia pred poškodením. Tu je pár dôvodov, prečo sa po bezoplachovom kondicionéri oplatí siahnuť:

  • rýchla aplikácia: vlasy si umyte obvyklým spôsobom, osušte uterákom a naneste malé množstvo kondicionéra. Pre lepšie rozotretie ho môžete včesať kefou. To je veľmi jednoduchý a rýchly spôsob, ako zaistiť vlasom všetko, čo potrebujú.
  • multifunkčnosť: “leave in” kondicionér zaistí vlasom potrebnú starostlivosť a zároveň uľahčí ich následný styling. Množstvo kondiconérov uľahčuje styling vlasov tým, že zvýrazňuje tvar vĺn alebo vlasy naopak uhladzuje.

Ako používať bezoplachový kondicionér?

Používanie bezoplachového kondicionéra po každom umývaní môže priniesť úžasné výsledky. Pravidelnosť je kľúčom k úspechu. Umyté vlasy osušte uterákom, aby ste ich zbavili prebytočného množstva vody. Vlasy nikdy netrite, len ich jemne pomocou uteráka premačkajte. Následne malé množstvo kondicionéra aplikujte do dlaní a rovnomerne rozotrite do dĺžok vlasov – zhruba od polovice vlasov až ku končekom. Pre lepšie rozotretie môžete vlasy ešte prečesať kefou. Následne môžete vlasy vysušiť fénom, upraviť obvyklým spôsobom alebo nechať voľne uschnúť.

Pozitíva bezoplachových kondicionérov

Pokiaľ sa rozhodnete pre nákup tohto typu prípravku, svojim vlasom zaistíte:

  • intenzívnu výživu: kondicionéry obsahujú rôzne oleje a maslá, ktoré majú úžasné ošetrujúce vlastnosti
  • mäkkosť: po použití kondicionéra získajú vlasy neuveriteľnú mäkkosť a pružnosť
  • uhladený vzhľad: vďaka obsahu silikónov a olejov sú vlasy dokonale hladké a hebké na dotyk
  • ľahký styling: ak kondicionér funguje aj ako stylingový prípravok, vlasy bude jednoduchšie upraviť

V ponuke e-shopu Cosibella nájdete kondicionéry, ktoré nevyžadujú oplachovanie a to od výrobcov z celého sveta. Vyberajte napríklad z prípravkov od značky Anwen, Cantu, Masil alebo NINE LESS. V zložení nájdete množstvo cenných a účinných aktívnych látok, ktoré poskytujú vlasom dokonalý vzhľad. Pokiaľ si nie ste istí, aký kondicionér si vybrať, vyskúšajte filtrovanie produktov a upravte si zobrazenie požadovaného tovaru na stránke. Vďaka tomu si vyberiete produkt podľa Vašich osobných preferencií.

pixel