Telové spreje

Počet výrobkov: 16

Telové hmly sú kozmetické prípravky, ktorých forma aplikácie uľahčuje a skvalitňuje starostlivosť. Produkty v spreji môžu obsahovať rôzne zložky vrátane hydratačných, upokojujúcich či dokonca ochranné SPF filtre, vďaka ktorým naviac chránia pred slnečným žiarením. Prezrite si, aké telové hmly, spreje či esencie nájdete v našej ponuke a spestrite si starostlivosť o telo!

Triedenie

Rýchle osvieženie vďaka telovým sprejom a hmlám

Jednoduchá a super rýchla starostlivosť o pokožku tela? Nie je nič jednoduchšie! Telové spreje a hmly dokonale a behom pár sekúnd osviežujú, hydratujú a upokojujú. Ideálne riešenie pre tých z Vás, ktorí neradi trávite v kúpeľni čas nanášaním telových krémov či balzamov. Forma prípravku v spreji navyše poskytuje úžasný pocit osvieženia a relaxácie.


Dozvedieť sa viac

Aké účinné zložky nájdete v telových sprejoch a hmlách?

Na základe obsiahnutých zložiek zaisťuje prípravok konkrétne účinky. Prípravky v spreji najčastejšie obsahujú upokojujúce, hydratačné a ochranné zložky a látky s bronzujúcim alebo rozjasňujúcim účinkom.

  • skvalán – hydratuje, obnovuje hydrolipidovú bariéru a urýchľuje regeneráciu
  • UV filtre – chránia pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia a pôsobia proti starnutiu
  • vitamín E – silný antioxidant; zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky
  • dihydroxyacetón – bronzujúca zložka; poskytuje zdravý efekt opálenia
  • aloe vera – upokojuje podráždenie, hydratuje a regeneruje
  • lesklé čiastočky – odrážajú svetlo a zaisťujú rozjasňujúci efekt
  • hydroláty – 100% prírodné kvetinové vody; v závislosti od použitej rastliny má hydrolát rôzne účinky: najčastejšie hydratuje, upokojuje a pôsobí protizápalovo

Je telová hmla vhodná iba na leto?

Osviežujúce body misty sa spájajú skôr s letným obdobím a horúcimi dňami. Prípravky v spreji môžete ale používať po celý rok. Rozhodujúce sú ich funkcie. Telové spreje, ktoré hydratujú, upokojujú podráždenie alebo posilňujú ochrannú bariéru môžete používať bez ohľadu na ročné obdobie. Napr. v ponuke značky Bioderma nájdete upokojujúce spreje, ktoré prinášajú úľavu podráždenej pokožke. Značka Hagi ponúka krásne rozjasňujúce telové hmly so zlatými trblietkami, St. Moriz zasa samoopaľovacie produkty a značka Australian Gold je známa svojimi gélovými prípravkami v spreji, ktoré chránia pred UV žiarením.

Parfumované telové hmly a spreje

Pre mnohých ľudí je práve vôňa prípravku dôležitá a kľúčová. Pokiaľ je účinný produkt obohatený o krásnu vôňu, jeho používanie je oveľa príjemnejšie, pretože pôsobí aj na naše zmysly. Prípravky v spreji so skutočne výnimočnou vôňou ponúka značka Hagi. Vyskúšajte napr. Sprej s bronzujúcim účinkom a výraznou korenenou vôňou alebo Rozjasňujúcu hmlu s príjemnou citrusovou arómou.

Aký telový sprej si vybrať?

Pokiaľ si nie ste istí výberom, rozhodnite sa na základe charakteristických vlastností a funkcií jednotlivých prípravkov:

  • hydratácia – prípravky sú vhodné pre všetky typy pokožky nezávisle od ročného obdobia. Príjemné riešenie, pokiaľ nemáte čas na aplikáciu balzamu a preferujete rýchlosť a efektivitu.
  • upokojenie podráždenia – ideálna voľba pre pokožku spálenú slnkom a poškodenú alebo začervenanú pokožku. Prípravok vo forme ľahkej hmly príjemne obaľuje pokožku a nespôsobuje ďalšie podráždenie.
  • ochrana pred slnečným žiarením – praktické riešenie a pravdepodobne najrýchlejší spôsob, ako aplikovať SPF na pokožku. Ideálne na každodenné použitie alebo na reaplikáciu na pláži, kde je ochrana pred slnečným žiarením obzvlášť dôležitá.
  • opálený vzhľad - prípravky, ktoré sfarbujú pokožku do hneda. Hmly poskytujú jemnejší efekt ako klasické samoopaľovacie prípravky. Sú tak ideálnym riešením pre tých z Vás, ktorí so samoopaľovacími prípravkami ešte len začínate alebo pokiaľ preferujete jemnejší výsledok.
  • rozjasnenie – trblietavé spreje s lesklými čiastočkami. Ideálna voľba pre dôležité spoločenské udalosti, kedy chceme naozaj zažiariť. Tieto prípravky sú často obohatené aj o hydratačné zložky.
pixel