Odličovacie mlieka

Počet výrobkov: 5

Pre milovníčky jemných receptúr boli vyvinuté odličovacie mlieka. Odstraňujú nečistoty a make-up bez toho, aby spôsobovali nepohodlie či stiahnutie pleti. V našej ponuke nájdete odličovacie mlieka s rôznymi aktívnymi zložkami, ktoré môžete uprednostniť podľa konkrétnych potrieb Vašej pleti!

Triedenie

Odličovacie pleťové mlieka

Cítite, že po použití micelárnej vody je Vaša pokožka napnutá alebo suchá? Alebo možno nemáte radi mastný film, ktorý po sebe zanecháva odličovací olej? Alternatívou k týmto produktom môže byť odličovacie mlieko. Je to produkt ľahkej a tekutej konzistencie, ktorý sa na pokožke jednoducho rozotiera. Jeho zloženie obsahuje zložky, ktoré pomáhajú šetrne čistiť pleť, bez narušenia hydrolipidovej vrstvy. Po použití odličovacieho mlieka na povrchu pokožky nevzniká mastný film, ani nepríjemný pocit napnutej a suchej pokožky.


Dozvedieť sa viac

Čistiace mlieka na odličovanie - čo nájdeme v ich zložení?

Zloženie odličovacích mliek je veľmi rôznorodé. Nájdete v nich napr.:

  • čistiace zložky, ktoré pomáhajú dôkladne a hĺbkovo vyčistiť tvár,
  • rastlinné oleje, napríklad z pšeničných klíčkov, ktoré podporujú premasťovanie pokožky a rozpúšťanie nečistôt,
  • kyselinu hyalurónovú a aloe vera, ktoré podporujú hydratáciu a zjemnenie pokožky,
  • rastlinné extrakty, napríklad z plodu rakytníka, ktorý pomáha pôsobiť proti oxidačným procesom.

Napriek prítomnosti olejov je konzistencia ​​odličovacích mliek ľahšia ako napríklad konzistencia odličovacích balzamov. Preto budú mlieka na odličovanie skvelou voľbou pre tých, ktorí neradi používajú kozmetiku s mastnou konzistenciou.

Ako odličovacie mlieka používať?

Odličovacie mlieko je pomerne tekuté. Preto je najvhodnejšie aplikovať mliečko na vatový tampón a potom ho na niekoľko sekúnd priložiť na vybranú oblasť tváre, napríklad zatvorené viečka alebo ústa. Zložky prítomné v odličovacom mlieku pomôžu účinne rozpustiť nečistoty a zvyšky make-upu. Vďaka tomu na „odstránenie“ nečistôt stačí jemný pohyb tampónom - nikdy tampónom silno nešúchame a netrieme po pleti. Mlieko je možné aplikovať aj priamo na tvár a vmasírovať do pokožky. Keď sa make-up rozpustí, pleť už len opláchneme čistou vodou.

pixel