Séra proti vráskam

Počet výrobkov: 238

Vďaka používaniu kozmetiky proti vráskam, vrátane sér, môžete účinne spomaliť proces starnutia. Správne zvolené aktívne zložky v sére zosilňujú účinok Vášho obľúbeného krému a pomáhajú bojovať proti prejavom starnutia! Objavte ich teraz.

Triedenie
  • 1
  • 2
počet výrobkov: 120/238

Sérum proti vráskam

Medzi najlepšie séra na tvár v internetovom obchode Cosibella patria aj produkty pre ľudí so zrelou pleťou. Sérum proti vráskam obsahuje látky ako skvalán, retinol, vitamín C, peptidy, koenzým Q10, rastlinné oleje a maslá. Podporujú vypĺňanie vrások zvonku, vyhladzujú povrch pokožky, modelujú jej kontúry, stimulujú tvorbu kolagénu a elastínu, eliminujú voľné radikály a spevňujú epidermis. Oplatí sa ich používať už od 20. roku života, kedy začínajú prvé procesy starnutia pleti. Neviete, ktoré sérum je pre vás najlepšie? Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme vybrať produkt šitý na mieru Vašej pleti.


Dozvedieť sa viac

Pleťové sérum proti vráskam

Pleťové sérum proti vráskam je návrhom pre ľudí, ktorí hľadajú spôsob, ako „zastaviť čas“ alebo eliminovať známky starnutia. Tieto prípravky sú určené pre každého - ako pre ľudí so zrelou pleťou, tak aj pre mladú, t.j. do 30 rokov. Pleťové sérum proti vráskam obsahuje látky, ktoré pomáhajú:

  • odstraňovať voľné radikály zodpovedné za tvorbu vrások,
  • udržiavať správnu hladinu kolagénu a elastínu alebo stimulovať pokožku k ich produkcii.

Túto kozmetiku je možné používať po celý rok. Len nezabudnite používať opaľovacie prípravky počas dňa, napr. krémy s UV filtrami.

Pleťové séra proti vráskam - čo je v ich zložení?

Ponúkame pleťové séra proti vráskam s najobľúbenejšími zložkami podporujúcimi boj proti známkam starnutia. Sú to napr.:

  • vitamín C – podporuje ochranu buniek pred oxidačným stresom a udržiavanie zdravej pokožky. Pomáha tiež zjednotiť farbu epidermy a odstrániť nedokonalosti. Vitamín C je vhodný pre všetky typy pleti;
  • retinol, t.j. derivát vitamínu A – pomáha predchádzať starnutiu, exfoliuje epidermis a vyhladzuje vrásky. Sérum s touto zložkou by sa malo používať opatrne v prípade citlivej pokožky;
  • koenzým Q10 – podporuje antioxidačné procesy, t.j. likvidáciu voľných radikálov. Pomáha teda spomaľovať starnutie organizmu. Bude fungovať pre akúkoľvek pleť.

Zloženie séra zahŕňa aj látky, ktoré pomáhajú hydratovať, zjemňovať a spevňovať epidermis. Sérum proti vráskam je prípravok, po ktorom sa oplatí siahnuť, ak chcete mierne spomaliť prejavy plynutia času na Vašej pleti.

Prečítajte si: Vrásky na krku a dekolte – ako sa starať o pokožku v tejto oblasti?

pixel