Séra proti sfarbeniam

Počet výrobkov: 188

Dosiahnutie rovnomerného a jednotného tónu pleti je oveľa jednoduchšie so správne zvoleným sérom. Tieto skvelé produkty pomáhajú rozjasniť sfarbenie, vyrovnávajú tón pleti a obnovujú prirodzený lesk pokožky. V našej ponuke nájdete séra prozti sfarbeniam s vitamínom C, s kyselinami, či extraktmi s účinným rozjasňujúcim účinkom. Objavte ich!

Triedenie
  • 1
  • 2
počet výrobkov: 120/188

Pleťové séra proti sfarbeniam

Pleťové sérum proti sfarbeniam sa odporúča ľuďom, ktorí bojujú s pigmentovými škvrnami na tvári. Najčastejšie sa tieto typy zmien objavujú v dôsledku nadmerného vystavovania sa slnku, akné alebo podráždenia epidermy. Môžu súvisieť aj s tehotenstvom, liekmi alebo genetickými stavmi.

V boji proti zosvetleniu takýchto sfarbení môžu pomôcť zložky prítomné v sére proti sfarbeniam. Podporujú jemnú exfoliáciu odumretých kožných buniek, a tým pomáhajú „vytiahnuť“ z pokožky prebytočný pigment a rozjasniť zmeny.


Dozvedieť sa viac

Aké pleťové sérum proti sfarbeniam sa oplatí vybrať?

Ak máte sklony k vzniku hnedých sfarbení na tvári, môžete siahnuť po sére, ktoré obsahuje inhibítory tyrozinázy, teda enzýmu zodpovedného za hromadenie pigmentu. Zo zložiek, ktoré podporujú boj proti sfarbeniam, možno spomenúť napr. kyselinu askorbovú či azelaovú. Ak sa však už na tvári objavili pigmentačné zmeny, môžete siahnuť po kozmetike, ktorá obsahuje:

  • niacínamid – podporuje blokovanie farbiva medzi bunkami,
  • AHA/BHA kyseliny alebo enzýmy – pomáhajú odlupovať odumreté bunky a rozjasňujú pleť.

Výber produktu závisí od stavu Vašej pokožky.

Pleťové sérum proti sfarbeniam – na čo pamätať pri jeho používaní?

Aby sa po použití séra na sfarbenie neobjavili na pokožke nové zmeny, pamätajte na ochranu pred slnkom. Takže:

  • chráňte svoju tvár pred priamym slnečným žiarením,
  • používajte krémy s UV filtrami, ktoré pomáhajú odrážať UVA/UVB lúče.

Filtre tiež pomáhajú predchádzať výskytu voľných radikálov, ktoré sú zodpovedné za proces starnutia pokožky. Skontrolujte dostupné hyperpigmentačné sérum a vyberte si ten správny prípravok pre seba.

Prečítajte si: TOP 5 osvedčených kozmetických prípravkov proti sfarbeniu a SkinTra – Creamy Happiness – rozlúčte sa s vráskami, akné a zafarbením!

pixel