Enzymatické peelingy

Počet výrobkov: 42

Peelingy na báze enzýmov sú skvelou voľbou pre citlivú, cievnatú, zrelú a problematickú pleť. V zložení týchto kozmetických prípravkov nájdete ovocné enzýmy vrátane bromelaínu a papaínu. Tieto účinné zložky vykazujú šetrný účinok a hĺbkovo čistia pokožku od odumretých epidermálnych buniek. Zanechávajú pleť žiarivú, osvieženú a hladkú. Nájdite si svojho obľúbenca aj Vy!

Triedenie

Enzymatický peeling na pleť

Exfoliácia pleti je dôležitým krokom našej ošetrujúcej rutiny. Odstraňuje nečistoty hlboko z pórov a zanecháva pokožku prejasnenú a hladkú na dotyk. Pokiaľ máte citlivú a suchú pleť alebo pokožku so sklonom k podráždeniu, klasické mechanické peelingy s čiastočkami nie sú pre Vás určite vhodnou voľbou. Riešením sú jemné enzýmové alebo chemické peelingy na tvár. Tieto prípravky na čistenie pleti majú jemné zloženie, nedráždia pokožku a nezhoršujú kožné problémy. Obsahujú zložky, ktoré šetrne odstraňujú odumreté kožné bunky. Vďaka tomu ich môžete používať 1x týždenne.


Dozvedieť sa viac

Najlepšie enzymatické peelingy – čo nájdeme v ich zložení?

Enzymatické peelingy sú založené na báze ovocných enzýmov. Najčastejšie obsahujú:

  • papaín z papáje;
  • bromelaín z ananásu;
  • actinidín z kiwi;
  • ficin z figovníka;
  • arbutín z medvedice lekárskej.

Tieto zložky pomáhajú jemne rozpúšťať zrohovatenú vrstvu kože a postupne ju odstraňovať. Niekedy je proces dlhší, ale v priebehu niekoľkých dní po aplikácii môže dôjsť k viditeľnému zlupovaniu kože. Suchú kožičku neodstraňujte a proces prirodzeného olupovania pleti neurýchľujte.

Prečo sa oplatí enzymatické peelingy používať?

Zložky obsiahnuté v chemickom peelingu jemne, no účinne čistia zanesené póry a znižujú ich viditeľnosť. Vďaka tomu bude Vaša pleť čistá, jemná a hladká a nebude mať vytvorené podmienky pre vznik akné.

Vyskúšajte aj iné druhy peelingov a nájdite ten pravý pre seba!

pixel