TOP 5 osvedčených kozmetických prípravkov proti sfarbeniu

0 0 5 min
TOP 5 osvedčených kozmetických prípravkov proti sfarbeniu
Starostlivosť o pleť
0 0 5 min

Obsah

    TOP 5 osvedčených kozmetických prípravkov proti sfarbeniu pleti

    Sfarbenie … po slnku, zápale alebo napríklad melazme? Niekedy je ťažké nájsť príčinu, a tým pádom aj účinnú kozmetiku, ktorá Vám pomôže problém prekonať.

    Kozmetika proti sfarbeniu pokožky

    Na trhu je množstvo kozmetických prípravkov, ktoré redukujú súčasné sfarbenia pleti a zabraňujú vzniku nových – takúto kozmetiku Vám ukážeme nižšie. Je veľmi dôležité, okrem odstránenia problému, konať tak, aby sa znížilo riziko jeho ďalšieho výskytu.

    Predstavím Vám rebríček najlepších odfarbovacích produktov z nášho sortimentu, ktoré sú istotou, pokiaľ ide o obmedzenie zafarbenia, ale nielen to! Ide sa o skvelú inovatívnu kozmetiku, ktorú stojí za to implementovať do Vašej starostlivosti. Myslím si, že chcete vybrať ten najlepší produkt pre Vašu pokožku, takže nižšie pri každom prípravku nájdete informácie o vôni, textúre a povrchovej úprave pokožky a o najdôležitejších zložkách, ktoré daný prípravok obsahuje.

    TOP 5 rozjasňujúcich produktov

    Kyselinový peeling

    SkinTra - Destructor - Kyselinový peeling 24% pre celoročné použitie

    1. SkinTra – Destructor – Kyselinový peeling 24% pre celoročné použitie

    Do tohoto zoznamu musí byť zaradený peeling SkinTry. Je to najpredávanejší produkt, ktorý dokonale exfoliuje pokožku a vyrovnáva tón pleti a jeho silu je možné posilniť konkrétnym spôsobom aplikácie (za chvíľu Vám predstavím tip). Samotná kozmetika obsahuje 20% kyselinu mandľovú, 1% kyselinu kojovú, 1% kyselinu tranexamovú a 1% etylovanú formu vitamínu C a 2% azeloglycín. Ako vidíte, je to bomba účinných látok, ktoré intenzívne eliminujú sfarbenia. Destructor navyše účinne znižuje množstvo zápalov a čiernych bodiek. Je to ideálna voľba pre ľudí, ktorí hľadali kyselinový peeling ako produkt na boj s odfarbovaním.

    A čo aplikácia, ktorá zvyšuje jej výkon? Pokiaľ je Vaša pokožka zvyknutá na kyseliny, vyskúšajte viacvrstvový variant – keď pocítite, že jedna vrstva uschla, naneste ďalšiu. Nezabudnite ale zachovať odporúčanú dobu aplikácie, tj 10 minút, a peeling používať iba na noc.

    P.S. Toto nie je jediný odfarbovací produkt tejto značky. Objavte ďalšiu kozmetiku SkinTra na redukciu nežiadúceho sfarbenia pleti – TU.

    Sérum s vitamínom C

    Purito - Pure Vitamin C Serum - Rozjasňujúce sérum s vitamínom C

    2. Purito – Pure Vitamin C Serum – Rozjasňujúce sérum s vitamínom C

    Pokiaľ Vaša pokožka nie je citlivá a je skôr odolná, určite toto sérum vyskúšajte. Dalo by sa povedať, že je to dar z nebies, pokiaľ ide o zmenu farby pleti. Sérum a mne osobne pomohlo pred nejakou dobou, kedy som mala na zapálenej pokožke množstvo nepekných zafarbení. Sérum sa s mojim problémom vyrovnalo veľmi rýchlo a vďaka pravidelnému používaniu bola pleť žiarivá a zdravá. Vitamín C sa prípravku nachádza vo forme 5% kyseliny askorbovej a pridaných 10 rastlinných extraktov zvyšuje antioxidačné, revitalizačné a antibakteriálne vlastnosti.

    Nemá prakticky žiadny zápach, je ľahký s gélovou konzistenciou. Po absorpcii dodáva pleti pocit napätej pokožky. Pokiaľ hľadáte produkt s prísadami, ktoré okrem boja proti zafarbeniu majú aj silný antioxidačný účinok, Purito môže byť pre Vás riešením.

    Sérum s alfa arbutínom

    BasicLab - Cosmetology Esteticus - Sérum redukujúce pigmentové škvrny

    3. BasicLab – Cosmetology Esteticus – Sérum redukujúce pigmentové škvrny

    Jeden z najpopulárnejších kozmetických prípravkov BasicLab, pokiaľ ide o boj so sfarbením. Je to všetko kvôli 3 alebo vlastne 4 prísadám. Kozmetika obsahuje 10% azeloglycín a 2% alfa arbutín, ktoré zosvetľujú zafarbenie a zabraňujú ich tvorbe, 3% kyselina tranexamová má vynikajúci účinok proti melazme a v neposlednom rade tu nájdeme aj seboregulačný niacínamid. Sérum, okrem toho, že účinne rozjasňuje zafarbenia a obmedzuje tvorbu nových, taktiež účinne eliminuje akné a upokojuje pokožku.

    Sérum je ľahké a má vodnatú konzistenciu. Po absorpcii je mierne lepkavé, ale nie je obťažujúce. Sérum môžete používať na dennú aj nočnú aplikáciu, ale pamätajte na vysokú ochranu pred slnkom – pokožka si vyžaduje ochranu.

    Sérum s peptidmi

    Medik8 - Oxy R - Peptides - Peptidové sérum s oxyresveratrolom redukujúce pigmentové škvrny

    4. Medik8 – Oxy R – Peptides – Peptidové sérum s oxyresveratrolom redukujúce pigmentové škvrny

    Ak hľadáte produkt s kombináciou mnohých účinných látok, ponúkame Vám sérum s oxyresveratrolom, tetrapeptidom-30 a dreveným extraktom Artocarpus Lakoocha. Každá z týchto zložiek zosvetľuje existujúce zafarbenia a taktiež zabraňuje tvorbe nových, vďaka čomu je tón pleti rovnomerný. Sérum tiež obsahuje glukonolaktón, tj. antioxidačná zložka, ktorá bráni škodlivým účinkom voľných radikálov, a zvlhčujúce zložky: kyselinu mliečnu a kyselinu hyalurónovú, ktorá umožňuje účinným látkam efektívne pracovať bez rizika vysúšania pokožky.

    Výrobok má neobvyklé balenie, takže nezabudnite najprv utiahnuť viečko, kým nezacvakne, a potom kozmetiku dôkladne pretrepte – približne 30 sekúnd. Následne bude produkt pripravený na použitie.

    Sérum s kyselinami a niacínamidom

    Natural Secrets - Glow Serum - Aktívne korekčné sérum

    5. Natural Secrets – Glow Serum – Aktívne korekčné sérum

    Sérum so skutočne rozsiahlymi účinkami. Vďaka obsahu hydrolátu z ružového lotosu, ktorý upokojuje podráždenie, hydratuje a zjemňuje a niacínamidu, ktorý reguluje produkciu kožného mazu je pokožka dokonale hydratovaná, zjemnená a rozjasnená. Kyselina šikimová, ktorá patrí medzi AHA kyseliny zmierňuje zápaly a zanecháva pokožku hebkú na dotyk, pôsobí protizápalovo, antibakteriálne, bojuje proti akné a reguluje sekréciu kožného mazu.

    Sorbitol a nízkomolekulárna kyselina hyalurónová hydratujú. Sérum obsahuje aj extrakt z machu, ktorý bojuje proti starnutiu pleti. Výrobok je balený do tmavého skla, ktoré chráni obsah pred účinkami slnečného žiarenia.

    Sérum sa veľmi ľahko používa. Vďaka pipetke si naberiete potrebné množstvo a kvapkami ho aplikujete na pleť.

    Tu je TOP 5 prípravkov v boji proti sfarbeniam pleti. Dúfam, že sa Vám dnešný článok páčil a uľahčil Vám výber správneho produktu. Pokiaľ si ale stále nie ste istí, môžete napísať na náš mail, instagram alebo sa spojiť so zákazníckou linkou. 🙂

    Páčil sa Vám tento článok?

    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments