Pripravte Vašu pleť na dôležitú spoločenskú udalosť

0 0 7 min
Pripravte Vašu pleť na dôležitú spoločenskú udalosť
Starostlivosť o pleť
0 0 7 min

Obsah

    Ako pripraviť pleť na dôležitú spoločenskú udalosť?

    Svadba, promócie, narodeniny či iná dôležitá udalosť – to sú chvíle, kedy chcete jednoducho zažiariť. Možno Vás to prekvapí, ale pre ýsledný WOW efekt nie je potrebné veľa a dosiahnete ho aj v pohodlí Vášho domova. Máme pre Vás TIPY ošetrujúcej rutiny na špeciálne príležitosti, kde Vám priblížime naše osvedčené produkty. Ručíme za to, že sa budete cítiť ako princezná! 🙂

    Ako dosiahnuť už na prvý pohľad zdravú a hydratovanú pleť?

    Ošetrujúca rutina pre špeciálne príležitosti – ako už sám názov napovedá, ide o starostlivosť, ktorá má za cieľ zvýrazniť Vašu krásu na výnimočnú udalosť. 🙂 Spočíva v tom, že rozjasňuje a vyhladzuje pokožku tváre a tela (o tom sa ešte niekoľkokrát zmienime), krásne vyhladzuje vlasy a vyživuje pery. Väčšinou používame prípravky s okamžitým účinkom, ktorých výsledný efekt je viditeľný ihneď, už na prvý pohľad. Nič nenahradí pohľad na krásne zdravé vlasy a pokožku, pri ktorom vidno, že sa o seba dôkladne staráme, súhlasíte? 🙂

    Ako vyzerať sviežo krok za krokom?

    Enzymatický peeling – exfoliuje a čistí

    Tento krok je potrebné ako jediný urobiť ešte večer pred veľkou udalosťou. Vďaka tomu minimalizujeme potenciálne riziko poškodenia pokožky. Peeling účinne odstraňuje odumreté kožné bunky, zanecháva pokožku príjemne hladkú na dotyk, pripravenú na nanesenie ďalších kozmetických prípravkov a naviac pekne zjednocuje tón pleti. Malé množstvo peelingu naneste na očistenú pokožku tváre, nechajte 5-10 minút pôsobiť a potom dôkladne opláchnite teplou vodou. Aplikujte Váš obľúbený krém a… dobrú noc! Nasledujúce ráno v ošetrujúcej rutine pokračujeme. 🙂

    Polemika - Matcha Purifier - Rozjasňujúca čistiaca peelingová maska

    Polemika – Matcha Purifier – Rozjasňujúca čistiaca peelingová maska

    Jemný peeling s enzýmom papaínom a extraktom z čaju Matcha. Prípravok exfoliuje, vyhladzuje, rozjasňuje a pomáha regenerovať. Enzymatický peeling je účinná a zároveň bezpečná voľba. Neobsahuje mechanické čiastočky a preto sa môže používať aj ako pleťová maska. Vaša pleť bude už za pár minút svieža, rozjasnená, vyhladená a pripravená na výnimočnú udalosť, ktorá Vás nasledujúci deň čaká. Vynikajúci a praktický produkt, ktorý pleť dokonale pripraví a zaistí jej zdravý vzhľad.

    Sérum na vlasy

    Sérum definuje tvar vlasov, vyhladzuje ich, dodáva im lesk a (čo je podstatné, najmä pri dôležitých udalostiach) chráni končeky vlasov pred poškodením a zabraňuje krepovateniu vlasov. Pár kvapiek séra naneste do celých dĺžok umytých vlasov a potom ich upravte bežným spôsobom. Pokiaľ chcete efekt zvýrazniť, zopár kvapiek séra (naozaj malé množstvo, aby ste vlasy zbytočne nezaťažili) aplikujte na už upravené vlasy.

    Anwen - Happy Ends - Ochranné sérum na končeky vlasov

    Anwen – Happy Ends – Ochranné sérum na končeky vlasov

    Sérum vyhladzuje, chráni vlasy a dodáva im lesk. Vlasy vyzerajú zdravo, lesknú sa, sú hodvábne hladké na dotyk a ľahko sa upravujú. Prípravok, ktorý okamžite skrotí neposlušné vlasy a pripraví ich na veľkú udalosť sa oplatí mať doma!

    Rozjasňujúca maska

    Vitamín C je nepochybne najlepšou aktívnou zložkou pre špeciálne príležitosti. Maska s obsahom vitamínu C okamžite zjednocuje tón pleti a zaisťuje efekt napnutej a zdravo lesklej pleti. Je to kľúčový krok v tejto ošetrujúcej rutine. Tenkú vrstvu masky naneste na očistenú pleť, nechajte pôsobiť 10 minút a zvyšné množstvo opláchnite teplou vodou. Zaistíte si tak prežiarený vzhľad!

    Nacomi - Next Level - Vitamin C Mask - Rozjasňujúca maska s vitamínom C

    Nacomi – Next Level – Vitamin C Mask – Rozjasňujúca maska s vitamínom C

    Ideálna maska na špeciálne príležitosti! Obsahuje stabilnú formu vitamínu C – 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, ktorá nespôsobuje podráždenie. Obsiahnutý olej z plodov ruže šípovej a alpha arbutín podporujú rozjasňujúce účinky prípravku. Táto kombinácia zaisťuje okamžitý WOW efekt. Nájdite si chvíľku pre seba a doprajte si príjemný relax. Vaša pleť sa Vám odvďačí. 🙂

    BasicLab - Esteticus - Rozjasnenie a upokojenie - Antioxidačné, vyrovnávajúce sérum s vitamínom C 15 %

    BasicLab – Esteticus – Rozjasnenie a upokojenie – Antioxidačné, vyrovnávajúce sérum s vitamínom C 15 %

    Ďalší produkt s vitamínom C – a nespomíname ho len tak náhodou! Sérum má ľahkú gélovú konzistenciu a výsledný efekt? Úplne dokonalý! Zanecháva pokožku prejasnenú a viditeľne spevnenú a naviac poskytuje aj antioxidačnú ochranu. Vďaka tomu, že rozjasňuje a hydratuje, stalo sa naším obľúbencom! Pokiaľ pozorujete, že Vašej pleti chýba iskra a lesk, má sivý tón a vyzerá unavene, vyskúšajte toto sérum a doprajte si prežiarený vzhľad! 🙂

    Očný a pleťový krém

    Je dôležité, aby boli produkty ľahké a dobre spolupracovali s make-upom. Očný krém by mal napnúť, rozjasniť a vyhladiť pokožku očného okolia a pleťový krém zase uzamknúť predchádzajúce nanesené ošetrujúce prípravky na pleť a byť záverečnou fázou prejasnenia. Oba produkty naneste na pokožku v malom množstve ihneď po sére.

    Good Molecules - Yerba Mate Wake Up Eye Gel - Očný gél so stimulačnými účinkami

    Good Molecules – Yerba Mate Wake Up Eye Gel – Očný gél so stimulačnými účinkami

    Ľahký gélový krém, ktorý napína a rozjasňuje a okamžite redukuje vačky pod očami spôsobené únavou alebo nesprávnou každodennou starostlivosťou. Obsahuje extrakty z yerba mate a kofeínu, ktoré redukujú prípadné opuchy v okolí očí a rozjasňujú pokožku pod očami. Je obohatený o kyselinu hyalurónovú, ktorá pleti dodá hĺbkovú hydratáciu a dokonale ju pripraví na dôležitú udalosť.

    SkinTra - Everything What Your Skin Will Love - Ošetrujúce tonikum s prebiotikami

    SkinTra – Everything What Your Skin Will Love – Ošetrujúce tonikum s prebiotikami

    Tonikum, ktoré účinne nahradí ľahký krém. Bohaté na hydratačné zložky, napr. fermenty, ktoré zmäkčujú a rozjasňujú pleť. V špeciálnej ošetrujúcej rutine je dôležité používať ľahké, nezaťažujúce konzistencie. Toto tonikum je schopné nahradiť krém a je skvelé pod make-up. Prípravok obsahuje vysoko koncentrované aktívne hydratačné a iné zložky, ktoré nielen, že hydratujú, ale taktiež sa starajú o kožný mikrobióm a regulujú nadmernú sekréciu kožného mazu. Oprávnene je tento produkt obľúbený pri suchej, mastnej i zmiešanej pleti!

    Starostlivosť o pery

    Suché, popraskané pery, na ktorých žiadny rúž nedrží neveštia nič dobré. Akonáhle budete mať starostlivosť o pleť hotovú, zamerajte sa na pery. Na pery naneste silnejšiu vrstvu balzamu a nechajte pôsobiť, pokiaľ nezačnete s líčením. Prebytočné množstvo balzamu zotrite. Zaručujeme, že aj takáto krátka chvíľka postačí na dosiahnutie mäkkých a hladkých pier a pripraví ich na nanesenie aj veľmi matného rúžu. 🙂 Krásne zvýraznené pery sú predsa základ každého líčenia!

    Cosrx - Refresh AHA/BHA Vitamin C Lip Plumper - Vitamínový balzam na pery so zväčšujúcim efektom

    Cosrx – Refresh AHA/BHA Vitamin C Lip Plumper – Vitamínový balzam na pery so zväčšujúcim efektom

    Balzam, ktorý dôkladne odstráni suchú, olupujúcu sa pokožku pier, dokonale pery vyhladí a zhydratuje. Pridanou hodnotou je, že perám dodá sexy objem! 🙂 Pár sekúnd po nanesení môžete pocítiť ľahké mravčenie, ktoré je ale skôr príjemné. Nezabúdajte na pery, najmä pred dôležitou udalosťou a zaistite si efekt plných a dobre hydratovaných pier.

    Telový peeling

    Pleť je síce pripravená, ale oplatí sa dať naneseným produktom ešte čas (aspoň pol hodinku), aby sa dobre vstrebali a prenikli čo najhlbšie do pokožky. Medzitým sa zamerajte na telo! Odporúčame pokožku exfoliovať – či už pomocou klasického cukrového / soľného peelingu alebo masážnej kefy. Cieľom je hlavne zbaviť sa odumretých kožných buniek. Peeling je vhodné vykonávať pravidelne aspoň 1x týždenne ako prevenciu. Predídete suchej pokožke a uľahčíte vstrebávanie vyživujúcich zložiek z následne nanesených telových balzamov. 🙂

    Hagi - Prírodný telový peeling s konopným a makadamovým olejom

    Hagi – Prírodný telový peeling s konopným a makadamovým olejom

    Cukrový peeling s konopným olejom, ktorý účinne odstraňuje odumreté kožné bunky a zlepšuje úroveň hydratácie. Práve vďaka obsiahnutým olejom v zložení zanecháva na pokožke mierne mastnú vrstvu. Pokiaľ radi používate bronzujúce alebo rozjasňujúce telové balzamy, odporúčame tento peeling použiť deň vopred.

    Lynia - Kefa do kúpeľa pre suchú a mokrú masáž

    Lynia – Kefa do kúpeľa pre suchú a mokrú masáž

    Kefa mechanicky odstraňuje odumreté kožné bunky a intenzívne stimuluje krvný obeh. Umožňuje efektívne odstrániť zrohovatenú vrstvu a vykonať tzv. “peeling na poslednú chvíľu”. Ideálne riešenie, pokiaľ Vám na tento krok nezostalo veľa času!

    Rozjasňujúci telový balzam

    Čerešnička na torte! Pokožka tela je po peelingu krásne hladká na dotyk – chýba už len posledný krok a ste “ready” vyraziť a zažiariť. Lesku ale nie je nikdy dosť! Rozjasnená pokožka odráža svetlo a priťahuje pozornosť. Prezradíme Vám lifehack pre leňochov: rozjasňujúci balzam naneste iba na miesta, ktoré sú vo večernej róbe viditeľné 🙂 Odporúčame zvýrazniť oblasť nôh, rúk a dekoltu. Viditeľný efekt je za pár sekúnd zaistený!

    Apis - Night Fever - Shine Effect Body Balm - Rozjasňujúci telový balzam

    Apis – Night Fever – Shine Effect Body Balm – Rozjasňujúci telový balzam

    Luxusný parfumovaný telový balzam, ktorý rozjasňuje, opticky vyhladzuje a kryje všetky nedokonalosti. Asi najväčším plusom je to, že sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva škvrny na oblečení. Pred dôležitou udalosťou Vám zaistí prejasnenú a zjednotenú pokožku. Balzam je ideálny najmä na zvýraznenie dekoltu a nôh.

    Teraz máte kompletnú prípravu úspešne za sebou! Dúfame, že sa vďaka tejto špeciálnej ošetrujúcej rutine budete cítiť príjemne a vo veľkých sálach sebavedomo zažiarite! A pokiaľ potrebujete individuálnu konzultáciu alebo pomoc s výberom vhodného produktu, napíšte nám na náš e-mail: obchod@cosibella.sk – naše kozmetologičky Vám s výberom produktu na mieru pomôžu!

    A v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať aj na našom Facebooku aj Instagrame alebo telefónnom čísle +421 233 221 070.

    Páčil sa Vám tento článok?

    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments