Najlepšie BB krémy –⁠ starostlivosť a make-up v jednom!

1 0 6 min
Najlepšie BB krémy –⁠ starostlivosť a make-up v jednom!
Líčenie
1 0 6 min

Obsah

    Leto je tu, a tak každý z nás prechádza z jesenného, vysoko krycieho make-upu na niečo ľahšie a viac „svieže“ – naše obľúbené BB krémy. Hľadáme produkty s lesklým finishom, ktoré dlho vydržia a zároveň nedráždia a neupchávajú póry. A vďaka nám je teraz hľadanie na konci! Dnes Vám predstavíme tie najlepšie BB krémy, ktoré sú ideálnym riešením nielen na leto!

    Čo je to BB krém?

    BB krémy sú skvelé multifunkčné produkty. Účinne kryjú nedokonalosti, zjednocujú tón pleti a zároveň sa starajú o pokožku hydratujú, rozjasňujú, dodávajú lesk a upokojujú drobné nedokonalosti. Niektoré z nich v sebe obsahujú UV filtre, vďaka ktorým naviac zabezpečujú ochranu pred slnečným žiarením.

    Ešte pár rokov späť boli BB krémy menej krycie, skôr ľahké a s efektom glow. V súčasnej dobe nájdeme na trhu aj veľmi krycie BB krémy s matným finishom.

    BB krémy zjednocujú tón pleti bez efektu masky, ktorý môžu make-upy niekedy vytvárať. Sú veľmi ľahké, na pleti skoro nerozpoznateľné a sú vhodné najmä pre tých z Vás, ktorí túžite po prirodzenom vzhľade.

    Ako si vybrať ideálny BB krém?

    Ideálny BB krém je ako spojenie make-upu a ošetrujúceho krému. Ale všetko záleží na Vašich preferenciách! Pri výbere BB krému by sme si ako prvé mali položiť otázku: aký chcem finish? Ak túžite po efekte glow alebo efekte mokrej a lesklej pleti, siahnite po hydratačnom alebo rozjasňujúcom BB kréme. A pokiaľ hľadáte vysoké krytie, tak vyberajte skôr z matných, krycích BB krémov. Druhá vec, na ktorú by ste mali pri výbere BB krému myslieť, je jeho funkcia: má iba zjednotiť tón Vašej pokožky alebo je pre Vás dôležitá aj ochrana pred slnečným žiarením, vyhladiť jemné vrásky, upokojiť zápalové prejavy a hydratovať pokožku? Nižšie Vám predstavíme BB krémy s rôznymi finishmi a funkciami. Top BB krémov máme dostatok, stačí si len vybrať!

    Ako nájsť dobrý BB krém?

    Potrebujete pomoc pri rozhodovaní? Nebudeme to predlžovať, ideme rovno nato! Vyberte si podľa toho, či preferujete krytie, je pre Vás viac dôležitá SPF ochrana alebo výsledný efekt – tu je prehľad BB krémov pre dokonalú starostlivosť o Vašu pleť 🙂

    Missha - M Perfect Cover BB Cream SPF 42/PA+++ - Krycí BB krém s UV filtrom

    Missha – M Perfect Cover BB Cream SPF 42/PA+++ – Krycí BB krém s UV filtrom

    Úžasne ľahký BB krém, ktorý je ako Vaša druhá koža, aby ste sa cítili skutočne pohodlne. Ak hľadáte BB krém, ktorý sa krásne spojí s pokožkou, zjednotí jej tón, dlho vydrží, chráni pred SPF a poskytuje efekt zdravej, saténovej pleti, môžete siahnuť práve po ňom! Ako už sám názov vypovedá: Missha M Perfect Cover BB Cream – dobre kryje a môže nahradiť aj make-up. Má ľahkú konzistenciu a naozaj zlepšuje vzhľad pleti! Znie to ako sen, že?⁠

    Dostupné odtiene: 3 druhy s neutrálnym a žltým podtónom. Najsvetlejším a najobľúbenejším odtieňom je č. 21 Light Beige.
    Finish: veľmi prirodzený efekt glow
    Vhodný pre typ pleti: zmiešaná, suchá a zrelá pleť
    Krytie: ľahké až stredné, možno vrstviť. Účinne kryje začervenanie, pigmentové škvrny a drobné nedokonalosti.
    Výdrž: stredný stupeň zaschnutia, vydrží celý deň. Vďaka tomu, že úplne nezasychá, nanesený BB krém môžete počas dňa opraviť: napr. opätovne zjednotiť oblasť, kde nosíte okuliare.
    UV filtre: SPF 42 / PA+++
    Ďalšie účinné zložky: olej z plodov ruže šípovej
    Aplikácia: ako vhodné sa ukázali všetky spôsoby: hubkou, štetcom, nanesenie a vklepanie prstami. Najradšej tento BB krém nanášam takto: tenkú vrstvu vklepte prstami a nakoniec hubkou. Vďaka tomu dosiahnete efekt blur a bez toho, aby hubka absorbovala toľko produktu.

    Sensum Mare - Algotone - Ošetrujúci BB krém - Medium

    Sensum Mare – Algotone – Ošetrujúci BB krém – Medium

    Ľahký BB krém, ktorý úžasne zjednocuje tón pleti. Vďaka svojej konzistencii, ktorá pripomína ľahký make-up, nezvýrazňuje suché miesta a je vhodný pre všetky typy pleti. Pleť vyzerá pekne na pohľad, je hydratovaná a mierne rozjasnená. Navyše obsahuje komplex InfraGuard®, ktorý má antioxidačné vlastnosti a chráni pred účinkami voľných radikálov. Tento BB krém vďaka obsahu komplexu 5 morských rias navyše hydratuje a upokojuje.

    Dostupné odtiene: 3 druhy – light, medium a dark. Testovala som odtieň č. 1, ktorý je skôr neutrálny, ale nie je vhodný pre úplné „bledule“. Má teplý podtón, pekne sa vsiakne do pokožky a počas dňa ľahko stmavne.
    Finish:saténový. Nie je to klasický efekt glow, ale nie je ani úplne matný. Je jemný a zamatový.
    Vhodný pre typ pleti: všetky typy pleti
    Krytie: stredné až vyššie. Veľmi dobre kryje a zjednocuje tón pleti.
    Výdrž: spoľahlivo vydrží celý deň
    UV filtre: SPF 15
    Ďalšie účinné zložky: omplexy Plankton Glass Flower®, Pollustop® a 5 typov morských rias

    Purito - Cica Clearing BB Cream #23 Natural Beige - BB krém s obsahom pupočníka ázijského

    Purito – Cica Clearing BB Cream #23 Natural Beige – BB krém s obsahom pupočníka ázijského

    Môj absolútny obľúbenec a nemôžem inak, než že je to najlepší BB krém, ktorý som kedy mala! Tento BB krém nahradil môj predošlý make-up, nesklamal ani ako líčenie na dôležité udalosti. Patrí medzi multifunkčné BB krémy, pretože je vhodný pre všetky typy pleti: aknóznu, citlivú aj suchú. Zloženie BB krému bolo obohatené o extrakt z pupočníka ázijského, ktorý upokojuje a hydratuje. Zaisťuje prirodzený efekt a taktiež pomer ceny a kvality stojí za povšimnutie.

    Dostupné odtiene: v tomto prípade je to trochu hádanka. BB krém je dostupný v 6 rôznych odtieňoch, a aj keď niektoré na prvý pohľad vyzerajú ako šedé, nakoniec sa krásne prispôsobia tónu pleti. Som ukážkový príklad. 🙂 Mám veľmi svetlú pleť s teplým, žltým podtónom a mojim obľúbencom je odtieň č. 23, ktorý na fotke vyzerá viac ako šedý.
    Finish:efekt mokrej pokožky, viditeľný efekt glow
    Vhodný pre typ pleti: všetky typy pleti, dokonca aj mastná pleť
    Krytie: vysoké, ale prirodzené
    Výdrž:vydrží celý deň. Ak sa zotiera, tak rovnomerne.
    UV filtre: SPF 38 / PA+++
    Ďalšie účinné zložky:extrakt z pupočníka ázijského, alantoín a panthenol

     Eeny Meeny - Nurturing BB Cream - Light - Ošetrujúci BB krém

    Eeny Meeny – Nurturing BB Cream – Light – Ošetrujúci BB krém

    Tieto BB krémy sú výnimočné svojimi peknými odtieňmi. Perfektne sa prispôsobia Vašej pleti, majú saténovo-lesklý finish a pokožka vďaka tomu vyzerá zdravá na pohľad! Krytie je možné vrstviť a to až do takej miery, že nebudete potrebovať korektor! A aj vďaka tomu patria medzi obľúbené a cenovo dostupné BB krémy.

    Dostupné odtiene: 3 druhy – Fair, Light a Medium
    Finish:saténový, prirodzený
    Vhodný pre typ pleti: všetky typy pleti
    Krytie: ľahké až vysoké
    Výdrž: stredný stupeň zaschnutia, vydrží celý deň. Vďaka tomu, že úplne nezasychá, nanesený BB krém môžete počas dňa opraviť: napr. opätovne zjednotiť oblasť, kde nosíte okuliare.
    UV filtre:bez obsahu UV filtrovbez obsahu UV filtrov
    Ďalšie účinné zložky: konopný olej, extrakt z pšeničných klíčkov a kyselina hyalurónová

    Missha - M Signature Real Complete BB Cream SPF25/PA++ - Ľahký BB krém s UV filtrom

    Missha – M Signature Real Complete BB Cream SPF25/PA++ – Ľahký BB krém s UV filtrom

    Patrí medzi ľahké pleťové BB krémy, ktoré pleť chránia pred chronickým účinkom UV žiarenia. Ak je pre Vás dôležitá ochrana pred slnkom a kvalitná výdrž, určite po ňom stiahnite. Odporúčam najmä pre suchú a zrelú pleť kvôli rastlinným výťažkom proti starnutiu. Okrem toho BB krém obsahuje ďalšie zložky, ktoré zároveň redukujú nežiadúce sfarbenia pleti.

    Dostupné odtiene: BB krém dostupný v 3 odtieňoch.
    Finish:prirodzený, svetlý lesk.
    Vhodný pre typ pleti: suchá, zrelá, citlivá.
    Krytie: ľahké až stredné.
    Výdrž: vydrží celý deň, z pleti sa esteticky a rovnomerne zotiera.
    UV filtre:SPF 25 / PA++
    Ďalšie účinné zložky: extrakt z ginkgo biloba, doplnkové komplexy.

    A tým sa náš zoznam bestsellerových BB krémov končí. Dúfame, že ste si u nás vyberiete svojho obľúbenca! A ak stále váhate, aký produkt bude pre starostlivosť o Vašu pokožku najlepší, napíšte nám na náš e-mail: obchod@cosibella.sk. Naše kozmetologičky Vám pomôžu vybrať ten pravý!
    A v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať aj na našom FacebookuInstagrame alebo telefónnom čísle +421 233 221 070.

    Páčil sa Vám tento článok?

    Páči sa mi 1
    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments